Ja sam u nedelju sa hotinbuya naručio dva mobitela:
Doogee Collo DG100 za $68,24 (za curu)
ZTE V889S za $56,24 (za mamu)
Stara je, naravno, nezahtjevan korisnik, kojoj čak ni 3G ne treba, a kamoli neki jaki mobitel i mislim da će joj ovo sasvim dovoljno poslužit. Ona ako instalira 2 aplikacije max, puno sam reko, eventualno mPBZ i to je to.
Cura pak za sad ima
Nokiu E63, koja nema 3G, ima glupi Symbian koji je jako spor i nefunkcionalan, 2 MP kameru s blicom, mali ekran itd. Mislim da će joj taj Doogee, naspram Nokije, bit nebo i zemlja razlika. Njoj treba mob najviše za Whatsapp, Facebook, par slikica (ništa posebno, ali ono, meni da pošalje koju iz kupaone

), i moooožda još poneku aplikaciju (tipa za ZET, bateriju i sl.). Znam da je 512 MB granično dovoljno za Android 4.2., ali, s obzirom na njene zahtjeve, mislim da će bit dosta. A i nisam mogo nać mobitel s 1GB RAM-a, a da je bio približno u toj cijeni i s 4" ekranom. Sve u svemu, nakon ove Nokije, mislim da će se preporodit.
Znam da je sad jako glupo pitat za mišljenja, budući sam već uplatio mobitele, ali eto, mislite da sam mogo bolje proć za tu cijenu i te zahtjeve? Samo se nadam da neće bit problema sa slanjem i isporukom. Rečeno mi je da će mobitele poslat 4.10., pa očekujem najkasnije do kraja mjeseca da će bit kod mene.