Igra je "došla", ajmo to tako reć

pa ko zaigra nek baci dojmove, evo mojih.
Uglavnom, odigra 2-3 partije i po meni je bolja od stare 2k13.
Obrana je poboljšana i teže je proć igrača, pogotovo pri udvajanju. Blokade (banane) su dobro izvedene, i prirodno izgledaju, isto kao i neki turnoveri, znači ispadanje baluna u većoj gužvi između igrača i tako te stvari. Ostali potezi tokom igre izgledaju fluidnije i prirodnije isto... To je onako na prvu šta san primjetia, neka zakucavanja i alley up šeme nisan izvodia, triba još povatat konce lagano
Za grafiku nemogu ništa reć nažalost jer je nisan vidia u punom sjaju, iako je vjerojatno dobra. Iman smeće od kompa i grafulje pa san mora sve detalje smanjit na min, i izgasit pola onih fensi šmensi opcija... To šta je roster osvježen sa najnovijim trejdovima mi je isto dobra stvar, pa san zaigra i s Houstonom di je priša dwight howard, onako reda radi... Kombinacija njega, Lina i Hardena lipo zvuči i jedva čekan NBA sezonu da počne, moglo bi bit interesantno s njima, Brooklyn Netsima, Dallasom i Pacersima...
e da, u 2k13 san ima problema s vibracijom joysticka, ovde radi ko sat
i skoro san zaboravia,
ubačeni su neki klubovi iz europe, tako da san zaigra s Fenerbahčeom kontra Barcelone. Bogdanović trpa trice, Tomić panj stoji i gleda, koji gušt