View Single Post
Staro 01.10.2013., 23:15   #2204
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Hvala!

Našao sam fini review kolege AtOmIc.
Malo sam se ohladio nakon čitanja...

Inače mob uzimam za ženu koja je nakon starog HTC 7 Trophy-a probala Android i već nakon jednog dana rekla ne hvala.

Možda bi njoj bilo i bolje nešto manje kao HTC 8S ili Huawei W1 ali nekako mi to glupo uzeti radi skoro nikakve razlike u cijeni...
Od 4 ljudi koje znam da su uzele HTC 8s 3 su imali gadnih problema s njime, osobno HTC 8s nebih nikome preporučio.

Slažem se sa ekipom Lumia 520 ili ukoliko joj je bitno imati prednju kameru Lumia 620. Nema razloga da se uzima nešto drugo za prosječnog korisnika.

Ukoliko je cijena preko 1400 kn onda bih razmišljao o naručivanju Ativ S ako tih 200tinjak kn nije problem.

Evo nakon dužeg malo korištenja baterija izdrži cca 34 do 36h (od toga 7h airplane moda) normalnog korištenja do jačeg korištenja.

Znači baterijom sam poprilično zadovoljan. Od tog zadnjeg reseta kojega sam napravio 1 dan kada sam ga dobio telefon predivno radi i poprilično sam zadovoljan(toliko da sam odustao od prodaje istog i kupnje L920/925) razmotriti ću mu nasljednika kada kod nas dodju Lumije sa Snapdragon 800 i 1080p ekranom.

Iako zamijerke na kvalitetu izrade i dizajn ostaju i dalje se držim da je ovo definitivno best buy wp mobitel, čak bih rekao i best buy mob točka.

p.s. imate ga sada i u Hrvatskoj u jednom web shopu za čini mi se 1650 kn