Citiraj:
Autor wnbeeeE
Da mi je u wireu samo prva sezona vrh, ne bi ju niti pokušavao staviti na tron, to ne bi baš imalo smisla.
|
Nisam ti rekao, nego sam više ciljao na činjenicu da je ljudima uglavnom prva najbolja pa ostat ide prema dolje, zadržava kvalitetu, ali ni ne dostiže tu prvu sezonu više. Pa serija u kontinuitetu umjesto uzlazno ala BB ili silazno, većini bar, vama šta vam je 3. ili 4. sezona najbolja nije to toliko izraženo

Inače da, njihova ideja je bila da svaku sezonu obrade zasebnu temu, pritom zadržavajući strukturu, odnosno nekakav kostur glavnih likova, ostatak popunjavajući sa sporednim, sve to ukompirajući u nekakvu priču, samo kažen, imho, a po većini ostalih komentara koje sam imao priliku pričitat, kvalitetu prve sezone nisu uspjeli preslikat u daljnim temama, što ne znači da samo prva seztona valja, da su ostale škart, nego znači da je prva top, a da su ostale lošije
Sve u svemu odlična serija i to je to, ne želin uopće mozak opterećivat nekakvim ocjenjivanjem, brojkama, statistikama i sl. glupostima. Ti popisi najboljih serija su ionako jedno veliko subjektivno sranje, kako umjetnost pretočit u brojke nego subjektivno i loše? Kako usporedit BB s jedne strane i recimo Modern Family s druge? Ljudi gledajte serije/filmove i uživajte, ne razbijate glavu jel top3, top10 na nekakvim ljestvicama ili jel na imdbu ima 7,8 ili 9,3
Kad smo kod umjetnosti, krenuo je
Homeland, ovaj put i službeno