Citiraj:
Autor Master_Hrc
@praskatonick Svaka čast stari kako ti se da više......daj se jednostavno pomiri s tim kao i mi ostali....svaki put kad nas pitaš jel to normalno dovodiš nas u situaciju da se oglasi majstor propagande....
|
gle, nemam se ja šta s time pomirit, kada sam platio nešto da uživam u tome a ne da razmišljam i da provodim sate i sate na jebenoj RMAH. a samo zato, da bi dobio par stotina sati normalnog gameplaya.
jednostavno nadrkan sam, i popljuvat ću ih uvijek zbog toga. očekivanja su za ovu igru bila visoka, i zato je razočaranje po tom pitanju visoko.
ali ajde, neću vas više time davit, samo smatram da je idiotizam da kupiš nešto što se bazira na RMAH. i za to je kriva ništa drugo, nego blizardova pohlepa, a boga mi i pohlepa onih što kupuju igre ne zbog igranja, već zbog prodaje itema na RMAH.
i ako ne poprave ovo sranje od dropa, kada konačno izbace taj loot 2.0 nakon pune dvije godine od izlaska igre!!! prelazim na torchlight 2, i ne palim više diablo 3 dok sam živ. ciganija pohlepna, tolike miljarde su zaradili samo prodajom igre, pa za konzole sada možete mislit koje pare okreću, ali ne treba im još i RMAH da i tamo uberu 20-30 posto od kupoprodaje, pohlepna bagra ništa više ni manje. igrači su im na zadnjem mjestu, i boga mi dobro ću razmislit dali ću više ikada za bilo koju igru od blizarda dati pare.
pa neka filaju ove ostale glupostima, imam 200 brimestona, najmanje 50 sam ih potrošio na craftanje, dakle oko 250 legendi čisto sranje, ovih ostalih 10tak što valja sam opremio likove, pet likova. i sad je kao to normalno, da u 500 sati igre imaš 10 legendarya koji valjaju, a sve ostalo što stvarno valja, moraš na jebenu RMAH i tamo se nadmudrivat i nadat da će se neko zajebat i neki stvarno dobar item dati ispod cijene.
eto, to ti je blizardova politika, zbog koje će mene sigurno izgubit ko kupca. iako sam siguran da veliku većinu ostalih neće, ali briga mene za ostale ja znam da nisam platio igru da bi ispao budala, već da bi uživao u igri a ne sve ovo ostalo što sam nabrojo.
smrt blizardovoj pohlepi, sloboda fanatičnim igračima.