Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 01.10.2013., 05:53   #6460
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
mogo bih recimo ove ice climbers prodat za nekih 50, možda 70.000.000 golda pa onda kasnije njuškat i probat naći nešto jeftinije, ali ne da mi se na to gubit vrijeme, a i zašto bih prodavo kada su mi to do sad najbolje za barbu koje su mi pale?

umjesto da mi blizard omogući uživanje u igri, on me zbog dodatne zarade RMAH dodatno prca i tjera da švrljam tamo, umjesto da mi u igri sve dropa šta mi treba dropat. ne kažem da mi odmah moraju popadat itemi za farm na MP10, ali bi bilo korektno da nakon svakih 100 sati igre padne barem par vrlo kvalitetnih stvari, ali ništa nula bodova. ne znam, valjda treba skupit 1000 sati, da bi ti pao jedan pošteni mač ili dobar belt, gloves šta li već. stvarno demotivirajuće, dok npr torchlight 2 koji po gameplayu i nije po meni u razini diabla 3, nekako mi je bolji dojam u diablu je daleko bolja igra po tom pitanju, tamo imaš stotine setova i izbora oklopa oružija, stalno nešto pada stalno nešto možeš mjenjat i uživat u igri. a blizard je to sve sjebo, ako to ne poprave, boga mi nakon patcha u roku od mjesec dana prestajem igrat igru. jer nemam ja živaca farmat i farmat, da mi nikada ništa ne dropa to jednostavno nema smisla.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/19756593

evo moj barb, sutra WD-a nabijam do 100tke, još mi ostalo 100 milja expirenca do 100 paragona, a onda krećem s barbom koji je stvarno zvijer, npr s njim već sada mogu igrat MP5 a sjećam se da sam s WDom s istom opremom koju imam sad, kada sam počinjo na 20 paragon levelu imo gadne probleme i na MP2, tako da brijem da bi s barbom do 60 paragon eventualno 70 paragon levela trebao bez problema farmat na MP8, nadam se da ne griješim, i živo me zanima dali će mi njemu nešto dobroga dropat pošto je ipak razina više od MP7 s kojim sada igram s WDom.

uglavnom, razočaran sam u tom segmentu igre, nisam očekivo da će kvalitetni itemi padat ko kiša u jesen, ali ono bar tu i tamo da čovjeka neki vrhunski drop obraduje, kad ćorak, evo na barbi su mi jedino ove ice climebers pale i to WDu, sve ostalo što je na njemu kupljeno s RMAH, pa sad vi recite da je to normalno.
praskatonick je offline   Reply With Quote