pa to ti je to... te proklete recenzije moderne, maltene svi divajsovi su krajevi svijeta i svaki uređaj ako ne radi kao 2-3 klase skuplji onda ne valja, a valjaju samo oni koji zvuče kao 5-6 klasa skuplji divajs.
glupost totalna.
svima velim - idite slušat u svom sistemu, sa svojim materijalima i sve ostalo okačite mačku o rep.
tak je frend čitao recenzije i sve i calyx je bio ono ma bog te neće za soma kuna imaš maltene wadiu od 50k kn pa tako uzeo na slijepo... oke spojio on to doma i ono dobro zvuči (nema referencu), spojio na sluške (hd650) i zvuči naravno puno bolje nego phono od yamahe.
došao do mene i reko ajmo mi to malo na propisnoj opremi poslušat (6004 + ma rx6) kadli ono oboje - šta je to?!?
bas pumpa li ga pumpa, cijela soba puna basa te stojnih valova
oke reko gle moj sistem, tj. spikeri su ono granično veliki za moju sobu i na većim glasnoćama sve pliva... spojimo cd kadli ono ko apaurin + prirodnost pa i prostornost.
dobro.
odemo kod njega di je čuo calyxsa orginalno i đoramo pojačalo za yamahu, calyxa za cd i opet ista stvar... frajer pumpa i pumpa (samo je to sada došlo do izražaja).
velim za sluške, konkretno hd650, je solidan... mislim sluške ko sluške su vjerovatnije slabije u basu i onda ih ovaj malo boosta što dođe na idealno pogotovo kod rocka/metala i prilično neutralnih sluški, ali na line out je koma.
još jedna stvar što se tiče tog phono izlaza - nakon razočarenja na yamahi, pa oduševljenja sa calyxom je došao kod mene na stock phono iz marantza i rekao da bi komotno mogao živjeti sa takvim izlazom jer je odličan. nakon toga sam i ja poslušao (nažalost bez direktne usporedbe) i to je bio jedan odličan zvuk.