30.09.2013., 17:13
|
|
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Autor marikris
Frustriran neodgovornoscu hrvatskog telekoma odlucih i s vama podijeliti svoje muke u nadi da ce se napokon rijesiti.
Pa ukratko, kao sto sam i napisao na njihovoj face stranici, stanje je ovakvo:
"nakon 9 godina bezuspjesne borbe za ADSLom ( PCM uredaj na liniji ) pred 2 mjeseca ( 27.7 ) me uljudno nazvala vasa slubenica da mi napokon ponudi rjesenje u obliku "maxNET mini" usluge.
Ja reko super, moze, napokon cu i ja imati posten internet kuci.
Rok odrade zahtjeva je bio 30 dana. I tako sam ja pred kraj tog roka napokon naivno odjavio mobilni internet konkurentske tvrtke ( na koji izgleda da cu se morati i vratiti ) u nadi da ce te postivati ono sto ste sami zadali kao rok!
30 dana je proslo, ja bez interneta,
zovem 0800-9000 prvi put, pise se pozurnica,
nakon tjedan dana nista se ne dogada, zovem ja i drugi put, opet se pise pozurnica, ja i dalje bez interneta.
zove jos koji put poslje toga kazu da je prosljedeno nadleznima, ja jos uvijek bez inerneta!
zovem tako i prosli tjedan ( 19.9 ) kazu poslano je sefovima koji odraduju to i da ce sad biti u najkracem mogucem roku rjeseno.
zovem ja i jucer i sad nailazim na zid, kazu poslano je na najvisu mogucu razinu i ne preostaje mi nist nego cekati te mi predlazu mobilni internet sto ja odbijam jer ne mislim dodatno placati zamjensku uslugu, a i ako budem vratiti cu se konkurentskoj tvrtci koja mi je pristupacnija cijenom!
Stoga vas ovim putem MOLIM dajte sredite mi internet, dva mjeseca su prosla sto je van svakog razumnog roka!!"
|
i eto zovem ja njih i danas da pitam kakvo je stanje u vezi zahtjeva,
i govore mi kao da je u stanju neka administrativna provjera zahtjeva koja ima rok od tjedan dana, znaci do prekosutra 2.10 i da onda ponovno zovem
a kada sam vec nazvao pitah da mi kaze tocne datume pozurnica ( u slucaju da budem pokusao zvati HAKOM, makar nisam siguran da ce to ista pomoci :/ ), i navede mi samo dva datuma 26.8 i 26.9 makar sam siguran da je bilo 3, a mozda i 4 pozurnice ( ili su me navlacili ovi iz sluzbe za korisnike.. )
|