Citiraj:

Autor  Sanogo

Pozdrav, došlo je vrijeme da si i ja kupim neki smartphone pa ako ima kakva preporuka, najvažnije mi je: 
-dobar ekran za internet 
-dobar GPS za navigaciju u autu 
-instaliranje aplikacija poput whats upa i skypa 
-solidna kamera 
-po mogućnosti android 
-čvrst, da nije lako lomljiv 
-cijena između 1000-1500kn max, može i rabljeni

Do sada su mi favoriti:

huaweii ascend y300 
haier w910 
alcatel one touch idol

Zahvaljujem.   

| 

Od tvojih favorita, imam 2 komada, jednog u vlasništvu, drugog koristi moj ćaća pa ga svako malo vidim 
Haier W910 odgovara svim točkama tvojih zahtjeva, samo što trenutno ga nigdje nema za kupiti. i kako stvari stoje, pitanje je dal će ih biti.
Alcatel OT Idol koristim već cca 3 tjedna i imam samo pohvale na njegov račun. Imaš 
OVDJE moj review vezano za taj mobitel. Samo bi dodao da je GPS OK. Nije nekaj superioran, ali da se sa njime raditi. Kamera je solidna za osvjetljene krajeve 

4,7" prekrasni IPS ekran je idealan za surfanje po netu i gledanje YT klipova. Također, odgovara svim tvojim zahtjevima, ali za kameru i GPS se moraš sam uvjeriti. Koliko vidim, u HT-u trenutno nedostupan. Vrlo jednostavan ROOT i UNROOT.
Huawei Y300 je najmanji i najslabiji od ove trojke, i nekako mi ni ne spada među ove jer ima sa 512 MB RAM-a, 4" ekran i nikakve zaštite protiv grebanja stakla (ako se suditi po kolegičinom Y300 čiji je ekran već podosta izgreban). Ali eto, za novce po kojima se može kupiti je više nego OK.
A što se ostalih tiče, kako su kolege već rekli, HTC Evo 3D, SGS2, HTC Sensation i ostali akcijski junaci.