Samo nemojte previse zabrijat na unid iteme posto je to lutrija te stvarno mozete potrosit hrpu golda bezveze.
Drugo je ako imate par bilijuna na accountu pa si mozete dopustit tako nesto, a drugo je kada gledate na svaku milju.
Uostalom, do tih 100 M mozete doci na puno, puno sigurniji nacin bez da se kockate, a to je flipanjem itema dok je jos ovdje AH.
Na flipanju i s dobrim itemima moze se doslovno doci bez beda do bilijuna (iz iskustva kazem), samo treba znati sta se kupuje i po kojoj cijeni okrenit item.
Ovo s unid itemima vas ponese i jako brzo ostanete bez svega posto nije svaki dan "nedjelja".
Za onih 100 M bolje uzmi jedan item i flipni ga te digni cca 50 M na njemu...tako naprvis s par itema i par puta te si mozes kupit ok gear dok za 100 M jedva kupis prosjecni ring.
Jos uvijek se lagano flipaju Echoingi s 1200+ DPS-a i free socketom, a i jako lako se mogu flipati Mempo-i s min. 4 CHD (tu vec pricamo o lijepom dizanju golda na samo jednom itemu).
Jos jedan nacin da jako brzo zaradite dosta love je kupovina na RMAH-u za par € i prodaja na GAH za golde....tu se moze dosta golda dignit, samo treba znati kako i sta okrenit pa za pocetak pocnite s manje vrijednim itemima tek da vidite kako to ide.
Uvijek ide prodaja recimo 1-handed weapona s 1100+ DPS, free socketom, obavezno LS, weapon damage-om, CHD (naravno odlicno je ako je tu i main stat. te recimo IAS).
Pala je cijena i Echoinga s free socketom i CHD pa se i tu moze nesto iskombinirat i flipnit.
Trifecta/guadfecta amuleti i ringovi, rare glovesi s main stat. te visokim CC, CHD i IAS-om, Lacuni s visokim CC.....samo treba pratit AH i uletit s dobrom cijenom (ni sam ne znam koliko puta sam na stoperici bidao u zadnjim sekundama i zaradio dosta golda.....samo je vazno da bidate u zadnjim sekundama i da nakon vas vise nitko nema mogucnost za bid).
Sada mi se to trenutno vise neda raditi te igram bez prevelikog njuskanja po AH (jedino ako prodajem neki gear koji mi dropa ili ako nesto mjenjam na nekom liku).