Citiraj:
Originally posted by igsablja
Neznam kako si ga naštelao, i što si mu uradio, ali winMe glasi kao najšumastiji od cjele 98 familije, i poznato je da na njemu nema niš novo, osim
IE, MPlajera, i još neka sitnica za multimediu, a poznato je i to da je Gates BilL dao van tu verziju da zatuče još koju kintu od 98 serije prije nego pukne na tržište konačno rješenje, novi, i poboljšani OS!!!
Po meni je XP samo ušminkana 2000-ca, znači razlika između 2000i Xp-a je ista kao i win98SE i ME samo šminka
Ali meni se osobno sviđa
Volim kad mogu na brzaka spržit nešto na cdrw, kad nemoram instalirati winzip svaki drugi tjedan kad skršim windowse jer ih nemogu gledat. Ma ove nisam ni kršio, otkad sam ih stavio, pa ZATO MI SE I SVIĐAJU XP-i !!!
|
vidis zanimljivo - nisam ih nista morao nastimavati......
najace od svega sto sam promijenio par ploca onako za duze i jos vise za na koji dan i radilo je sve uvijek ok iz prve.......
98se mi je izbacio bsod (ovo je valja rekord) 5 sekundi nakon zavrsetka instalacije jednom.......
to sto je Bill gates htjeo s ME mi je jasno ali evo, rade mi super i to je valjda jedini razlog zasto ih se drzim jos uvjek.......komp mi radi 24 sata a reinstal radim recimo svakih 5 mjeseci reda radi (s 98 98se je to bilo puno cesce, nekad i 2x mjesecno)
i da, ni na winME nemoras stavljati zip jer je integriran ali i tu i na xp je smece.zivio winACE