View Single Post
Staro 27.09.2013., 14:32   #7
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
A kad smo več kod toga , s obzirom kako si ovo sročio imam dojam da si upravo to pomislio čitajuči moj hint da proda to smeče?

Smatraš me snobovskim govnom ?
Taman kad sam mislio da smo ovo jednom za stalno apsolvirali

Radi se o tome da striktno djeliš tematiku na crno i bijelo, što ponekad može biti ok ako poznaješ osobu sa druge strane žice jer istovremeno poznaješ razinu zanimacije i očekivanja te osobe za dotičan uređaj.

U suprotno zvučiš kao snob kojemu je sve govno, rječ koju često voliš prikeljiti uz sve što nije prema tvom vlastitom standardu.

Hvala bogu pa mi je to odavno postalo jasno, i korisno je čuti tvoj savjet ali ja znam kako taj savjet protumačiti i što očekujem kada ti postavljam pitanje dok drugi vjerojatno ne znaju. Razlog tome je provedeno vrijeme u komunikaciji sa tobom

Jadan onaj koji se dođe pohvalit sav sretan sa W1070 na forum (o kojem smo btw. diskutirali na PM i prije nego je izašao na tržište pa si mi također savjetovao obilaznicu) da mu ti doletiš sastrane i kažeš mu da ima govno, LOL.

Citiraj:
Inače , napucao sam samo oko 1500 sati od 2 mjeseca ove godine
Svjestan sam da provodiš dosta vremena u četri zida ali čovječe , brutalno

Ja svakodnevno navečer odgledam sve aktualne serije koje izađu kroz tjedan i pokoji film pa nisam tolko natuko u cjeloj godini.

Citiraj:
Znaš, taman sam namjeravao iskopati par slikica za HT temu ali umjesto toga , evo me opet u topiku o PJ a obečao sam sebi da se neču više u takve petljati.
molim požuri sa tim , nemrem više
sodom je offline   Reply With Quote