Bok!
Ekipa trebam pomoc oko sastavljanja/montaze jedne multigym sprave. Naime stigla mi u djelovima (radilo je sve i svi djelovi su na broju) ovakva sprava - Sliver
ALI bez uputa za montazu tj. ikakvih uputa (polovno). E sad, ja sam uspio 95% toga slozit ovako logicno jer nema bas puno djelova koji se mogu okrenuti naopako ali sad dolazi problem sa kotacicima/putanjom sajle/zice. Posto ima dosta kotaca i raznih putanja sajli a ja nemam slike i upute sad sam zapeo kako to rasporedit/poslozit jer kolko se sjecam neki od kotaca stoje onako plutajuce tj. ne zavrcu se nigdje pa sam se pogubio u montazi  .
Ima li netko mozda takvu spravu da poslika malo ili mozda cak upute ? Sprava je neki noname Kinez i sve sto pise na njoj je "SLIVER Over The Top" a pod takvim imenom online nemogu naci nista osim par slika te iste sprave u raznim bojama (vjerojatno je prije par godina bila negdje u Hervisu ili Intersportu na nekoj akciji pa su je ljudi kupovali tih godina) ali nista detaljno da se moze po tome sklopit ?
Hvala unaprijed
EDIT - Slozio nedavno, hvala svima na pomoci  .
Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 11.10.2013. u 11:37.
|