View Single Post
Staro 27.09.2013., 00:23   #564
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Dana 02.09.2013.g. narucen sljedeci proizvod:

http://www.edigital.hr/Usisavaci_s_v...ac-p41462.html

Dana 11.09.2013.g. paket stigao, placen gotovinom i nakon otvaranja paketa uoceno je: pokidana kopca koja zaklapa prostor za vrecicu, kabl za struju se ne vraca nazad u usisivac.

Saljem prituzbu istog dana putem maila i naravno na telefon ih se ne moze dobiti, konstatno svira muzika...

Dana 13.09.2013.g. dobijam ovakav odgovor:
Citiraj:
Probala sam Vas kontaktirati, međutim nitko se ne javlja.

Možemo Vam naručiti isti proizvod, u roku od 4-5 dana, ili možemo izvršiti povrat novca, ukoliko nam vratite neispravan usisavač.
Molim Vas da nam u odgovoru napišite koje Vam rješenje odgovara.
Zovem ih i dalje svaki dan kad se sjetim, uzaludno.. saljem mail sa pitanjem:
Citiraj:
Tko snosi postanske troskove ponovnog slanja usisivaca nazad ? Dali ih ja placam ili naslovljavam na vas ?
Naravno trazim da i posalju drugi usisavac jer od povrata novca nemam nista... idalje trebam kupit neki usisavac jel

Odgovora nema naravno.., nakon dobrih 1-2h okretanja telefona dana 16.09.2013.g. ( nakon 3 dana !! ) dobijem neku gospodju na telefon i sve rijesimo na ovaj nacin:

1. Kreirat ce novu narudjbu.
2. Overseas ce dostaviti novi usisavac bez da placam ista.
3. Kreirala je nalog ( tako je tvrdila bar ) da Overseas pokupi neispravni i vrati njima bez da ja ista placam.

Dakle sve razumno, niti sam ja kriv sto je ovaj neispravan stigao niti trebam placati povrat istoga njima.
Da ne govorim da je za mene kao fizicku osobu slanje takvog paketa gotovo 30-40% cijene novoga jer ja naravno nemam ugovor sa Overseas-om...

Dana 20.09.2013.g. stize novi paket, Overseas trazi otkupninu t.j. da opet platim iako sam vec platio prvi te nemaju pojma o tome da pokupe stari neispravan.
Nisam bio kod kuce no baba nije htjela platiti jer sam joj ja rekao da ce doci paket tih dana i da nista platiti ne treba.... Overseas ostavlja papir o dospijecu posiljke sa otkupninom !!

Odem na korisnicke stranice i vidim da su jednostavno kreirali novu narudjbu sa otkupninom kao da ja sad ponovo to kupujem jos jedan komad

Dana 21.09.2013.g. opet saljem mail jer naravno na telefon ih ne mogu dobiti..., sa pitanjem sta sad izvode i jesu normalni ?
Istog dana dok sam bio na poslu Overseas ponovo dolazi iako sam dan prije odbio preuzeti paket sa placanjem i isti pokusava
od bake ( 92 godine ) iskamcit novce da ona preuzme usisivac no baba iako godina ima jos luda nije i Overseas odlazi praznih djepova

Na mail od 21.09.2013.g. jos odgovora nema, na telefon ih dobit nemogu i sad cekam da mi se jave iz Državnog inspektorata, DI PJ Osijek,
gdje sam podnio prijavu i kompletnu prepisku preko maila od njih, oba papira od Overseas-a t.j. ovaj drugi gdje traze da opet platim sto sam platio.

Mislim, nevjerojatno koliko se nisko spustaju i sta sve pokusavaju, preko telefona govore jedno a na korisnickim stranicama vidim da su napravili nesto sasvim drugo...
Usisivac nisam ni palio, vidi se da nije paljen/koristen ali vjerojatno je bio izlozbeni primjerak sto mogu zakljuciti po sljedecem:

1. Svi kada gledaju usisivac otvore poklopac da vide kakva vrecica ide...
2. Usljed toga nekom je kopca od poklopca pukla.
3. Kotac ispod usisivaca ima ogrebotine, znaci neko ga je isprobavao, vukao itd...
4. Snjura, kabl je isto netko vjerojatno isprobavao sto bi objasnilo zasto se ne vraca u usisivac sam nego se mora rucno ugurivati.

Rasplet situacije dojavim ovdje....

Nedo vam bog da vas trefi da kupite nesto neisparavno tvornicki kod njih i da je samo malo kabastije i da niste blizu njih....

edit 06.11.2013.g. Dakle nakon 2mj natezanja prije 7 dana sam cisto onako iz dosade ponovo nazvao da vidim oce sta biti od reklamacije i nakon 10min slusanja mađarskog na telefonu dok su se njih dvojca dogovarali covjek kaze: doci ce i po treci put usisivac i necete morati nista platiti. Bogme je tako i bilo, drugi dan Overseas je donio novi usisivac koji je ispravan a sto je najcudnije stari nisu htjeli ni uzet nazad tako da sad imam 2 kom Jest da taj drugi ima ostecenja ali ako nista drugo imam bar rezevne dijelove za ovaj ispravni Dakle, zavrsilo se ok ali kupovine tamo sumnjam da ce ikada vise biti jer 2mj je malo previse da je neznam kakva reklamacija.

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 06.11.2013. u 03:26.
silver_tip je online   Reply With Quote