Citiraj:
Autor jurbAs
Jopis nemas pravo watch dogs u najavi sada kosta 250kn asassin novi isto 250 batman 250 koji su isto tako mega hitovi btw i BC2 je kostao oko 250kn i sad su se ovi isusi ugledali na COD i digli cijenu na 350 i naplacuju doslovno sve! ajde ok da u tih 350kn dobijes 20-etak mapa itd.. ne naplate ti 10mapa koje ce ti brzo dosadit a tebi se bas igra pa kupi onda premium a to kosta isto 250kn i eto 500-600kn za 1 igru... Nisam ni BF3 kupio po punoj cijeni tek kada je na originu za bozic bila na akciji 50% pa sam ju platio 180kn a premium 125kn preko indije... a sad ako to ne sljaka preskupo. Volim BF serijal ali sto jest jest preterali ga sa cijenom maksimalno.
|
Ne bi išlo. Ja tebi linkam cijenu bf-a iz keystoreova, a ti meni opet kontriraš da je bf preskup na originu, i uspoređuješ cijenu ass.cr.4 s keyshopa, dok je na uplayu starting from 50€, watchdogsi također 50€ na uplayu, batman je 46€ na steamu,a 50€ na amazonu i gamestopu na koje te šalje preorder now link sa batman official stranice, da ne nabrajam dalje... A da ne uspoređujem multiplayer komponentu u tim igrama, sa mp-om bf franšize. Također, bc2 ti je koštao 50€ u preorderu na ea stranici, 50$ na steamu, bf3 isto tako 50€ na originu, itd. Budi realan, pa ako ćemo uspoređivati nešto, onda ili uspoređuj kako treba, ili bolje nemoj nikako

Okreni se malo oko sebe, pa pogledaj koliko koštaju igre drito kod njihovih izdavača, sa 10x manje online sadržaja, ili čak bez ikakve multiplayer komponente sadržane....
Da ne budem više u tom djelomičnom offu, budući da ovu debatu oko cijene igre ne želim nastavljati, jeste vidjeli koja igra ide gratis uz najnovije amd-ove top grafe

Bf4 offc.