Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.09.2013., 22:46   #7508
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Evo danas u prometu dvije kutije za cipele me prešišale sa 40-50km/h više od dozvoljenog. Jedan ovaj bezvezni Daewoo, drugi Chevrolet Spark, voze ko sumanuti, slalom, zaletili se ko najveći idioti. A da takne bilo što od autiju, pa da se i sa motorom sudari lik je mrtav na mjestu u takvom autu. Daewoou je jedan lik izletio, skoro se sudario sa njim drito ispred mene... Nisam bio u Meganeu nego u autu od 1700kg. Palačinku bi napravio od njega, a ne bi ni osjetio. Garant bi bio mrtav na mjestu. Pa di je ljudima mozak?? Disclaimer: nemam ništa protiv tih kutija ili ljudi u njima sve dok se voze u skladu sa svojim mogućnostima. Tada mi ti auti ni nisu kutije. Ali izgravanje street racera u tome...

Na Slavonskoj mi motorist sa 120km/h prozuji po gustom prometu koji se miče 80km/h... Čuo sam ga ravno dvije sekunde ranije, a od prometa ga nisam ni vidio u retrovizoru a pratim ga svakih par sec.

A što se tiče većine gluposti na cesti... Hrpa ljudi ili nema pojma ili radi akciju prije nego što pogleda na cestu (suprotan smjer, iza sebe, sa strane...).

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 26.09.2013. u 00:34.
IcyTexx je offline   Reply With Quote