View Single Post
Staro 25.09.2013., 16:01   #1283
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor allidea Pregled postova
Jesi li probao sa zadnjim buildom dd-wrt-a? Ovo je stari problem, ali prije ti netko od prisutnih odgovori da pregledaš prijašnje postove, evo kratkog rezimea ovog problema. Navodno je problem u načinu kako je Siemens implementirao wireless adapter. Imam 4 SX763 i na 3 dd-wrt prepoznaje wireless bez problema a na jednom nikako. Do nedavno OpenWrt je imao isti problem, međutim to je riješeno pa sada i na tom 4 ruteru imam wireless na OpenWrt-u. Nisam u zadnje vrijeme probao na taj ruter stavljati dd-wrt jer sam se odlučio malo priviknuti na OpenWrt. Ovo je za sada najbolje riješenje na koje sam ja naišao.
Imam neki build iz 7og mjeseca, s njim isto ko i s onim prvim. Kae najgore frendu sam dao drugi sx736 na kojem je radio wifi tak da sam sada bez. Probat cu zamjenit wifi adapter u routeru, možda to pomogne. Btw da li znaš jel ima koji noviji build od ovog mog?

I da ne double postam. Kako u open-wrt-u namjestiti da mi radi ppoe ali preko wan porta. Imam iskon carnet pa mi je ppoe na wan portu must have jer mi njihov router radi samo u bridge-u.

edit: našao i flashao drugi router i sve radi, ovaj ćudljivi će bit za open wrt

Zadnje izmijenjeno od: e-one. 25.09.2013. u 22:37.
e-one je offline   Reply With Quote