'
Pitanja i Odgovori
Za pocetak pojašnjenje nekih opcenitih nejasnoca oko plina i ugradje na humoristican nacin ugodniji za forumaše.
>>>
Jelc :
'Cuj stari ja moram prenositi gomilu Amiga 2DD disketa u svom gepeku i sad se pitam hocu li ja imat dosta prostora od te boce plina?'
@dgovor :
Hoces.
Zapravo ovisi o spremniku (toridijalni ili cilindricni) za neki
Jeep ili kombi to ne igra ulogu. Tamo se moze baciti i mrga 120 i vise litarske boce. No po meni drugo danas najbolja solucija je spremnik koji ide umjesto rezervne gume odnosno torodijalni spremnik
>>>>>
Uobicajeni su od 30 litara na vise a popularni su 55 litraši. Ovisno o gabaritima rezervnog kotaca te samog gepeka i torodijalni mogu biti veci. Pravilo je u EU da vozilo mora imati 15-30cm (ovisno o zakonu ugradnje) do samog rezervnog kotaca. No i tome se moze doskociti manjim spremnikom. Nisam siguran dal je to bio isto ADAC ili netko drugi, no potvrdili su da se sa takvim spremnikom na mjestu kotaca dodatno pojacava karoserija auta u slucaju lancanog sudara.
>>>>>>>>
BD, MX i CK :
'Cuj, mi smo na COD-u kao na igli i nama je vec slusni aparat u stanju šoka od silnog puškarenja i eksplozija, jesmo li mi sigurni sa tom instalacijom, nam je zbilja ce dosta tih explozija !'
@dgovor :
Ovo je opcenito najveca zabluda svih zabluda i godinama se iz lovackih prica eksploatirala u jos vece lovacke price.
Poznata je prica za vrijeme rata u Karlovcu u kojem je topovski geler pogodio direktno puni spremnik sa plinom u autu i nije bilo eksplozije.
Dokumentirana je i prica iz Renesis-ove Rijeke kad je teroristicka bomba bila postavljena bas ispod same plinske instalacije u autu. Bomba je otisla kabum, al boca je ostala netaknuta.
Pravilno instalirana plinska instalacija je sigurnija od one benzinske. Cak i u najgorem scenariju sudara i pozara daleko prije ce biti havarije od benzina jer plin tinja a ne eskplodira.
Kvalitetni spremnici plina su radjeni tehnikom vucenja iz jednog jedinog komada super kvalitetnog celika, mogu podnjeti dvostruko veci pritisak od predvidjenih normi te je i u najtezim sudarima eksplozija nemoguca!
Imajte na umu kao sto su zubi najcvrsci materijal kojeg imamo na sebi tako je i plinska boca/spremnik najcvrsce sto se nalazi u autu. Nema niti jednog materijala koji je u autu robusnije od tog materijala. Mozda eventualno Virage karoserija Aston Martin V8 serije iz 80-tih i pocetka 90-tih, al cisto sumnjam
Kako kod nas ima previse "ucini sam" majstora (sto zbog naseg sveznadar mentaliteta sto zbog ekonomije) tako je bilo povremeno lumena koji su htjeli napraviti preinake boce propan butana na metan sto je razlika od "samo" nekih skoro 200-njak bara pa su jasno rezultati bili smrtonosni.
Bilo je i dodavanje vise boca u vlastitom aranzmanu kao i boca iz "vlastite proizvodnje" pa je jasno da takva instalacije granici sa zdravim razumom. Uostalom nema auto kampa u svijetu koji nije imao barem jednog "izumitelja" koji je imao plinsku bocu iz vlastite proizvodnje. Rezime je da samo aljkava instalacija ili ho-ruk samostalne "inovacije" mogu doci glave vlasnika vozila.
Niti jedan spremnik ne koristi puni kapacitet za punjenje, do recimo 80%.
10-tak litara (+/-) se ostavlja za eventualne pomake sirenja u slucaju velikih i ekstremnijih temperaturnih razlika. Na sve se mislilo i za najgori scenarij osigurala sigurnost. Vecina ljudi zaboravlja ili nije upoznato sa cinjenicom da su spremnici benzina zapravo plasticni (zbog tezine) i da pri sudaru, plin je zadnja opasnost na koju bi trebali misliti. Samo u odredjenom mjesanju sa zrakom plin postaje opasan ali do tada ce benzin 10x prije otici kabum!
>>>>
Miato :
Bas citam sto pita ova ekipa gore i moram ti reci da me jos nisi uvjerio. Ja recimo mrtav umoram slucajno sa svojim Dremelom "napiknem" neki mod i slucajno mi ostane rupa viska na spremniku za plin, kaj onda?
@dgovor :
Cak i da nekim cudom dodje do ostecenja, on pod visokim pritiskom ide vanka. Nakon ekspanzije plina kad se temperatura spusta na -40C i zbog toga se isti nemoze zapaliti toplinom vec samo iskrom ili plamenom. No ni tada nece doci do eksplozije jer ce izgarati kao upaljac ili uredjaj za varenje. Volvo je ovo davno potvrdio jer je svoja Bi-fuel vozila testirao jos rigoroznije na crash testovima od uobicajenih provjera.
>>>
Sky :
Mene more troskovi odrzavanja kuglicnih lezajeva za moje ultra tihe coolere. Zaduzio sam se skroz do grla jer sam platio predbiljezbu za novu seriju 140mm nadolazecih coolera,lose spavam al nije od buke PC-a, koliko ce meni love ostati za taj plin kad on vise trosi od benzina? Kakva je to usteda? Kao da hladim kuciste sa Tornado Vantecom!
@dgovor :
Tocno plin vise trosi. Ogrjevna vrijednost je nesto manja od one kod benzina pa je stoga potrosnja plina veca. No to sve pada u vodu kad se usporedi kolika je cijena istog naspram benzina i dizela (+ rast novih cijena) te kolika je usteda u voznji.
>>>
Ice :
Ja moram nabaviti jos dvije plazme za moj stair master ship, kolike me to izadje ako recimo imam motor sa rasplinjacem a recimo moj susjed Tuvok ima motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva?
@dgovor :
Motori sa rasplinjacem su zapravo financijski povoljniji kandidati za ugradnju plina nego moderniji s direktnim ubrizgavanjem, pa je vlasniku starijeg vozila povoljnija ugradnja plinske instalacije. Uz napomenu, "starijem" da moze proc homologaciju sa ove strane HR galaksije
>>>
Rak :
Pssst, zapravo ne zivim u Zagrebu nego na otoku Silbi al farbam ove sa foruma jer tamo mi je lakse za reumu koju sam dobio od neispravnog Quick Shot II joysticka dok sam špilao svoj C64. Daljnji rodjak Roger Moore ostavio mi je svoju Lotus amfibiju. Pa bas se pitam zasto ja moram biti bez Metana ako ne zivim u vasem "belom" Zagrebu? Nisam ti jos rekao da je moj Lotus dizelas.
@dgovor :
Potvrdno na oba pitanja.
Postoji uredjaj koji kosta nesto oko 10.000 kuna i sa kojim se moze sigurno komprimirati prirodni plin iz domacinstva u automobilski spremnik preko noci. Ne iz Sri Lanke vec bas kod nas u HR se isti moze kupit i nema straha od eksplozije.
Do nedavno bi ideja plina i dizela bila nemoguca, ali od par godina unazad to vise nije problem. Moguce i radi se. Do sad je to bilo ekonomski gledano nelogicno, no kako se dizel diže zajedno sa benzinom to postaje sasvim prihvatljiva ideja. Cak i dizel koji prolazi EURO IV i dalje ima toksicne PAH cestice i sumpor koje su glavni pomagaci karcinoma pluca u gradskoj izloženosti pjesaka u prometu. Roditelji koji voze aute na dizel NIKAD nebi manjoj djecu pustati da stoje u garazama dok se oni "namjestavaju"
Green Peace tvrdi da ce 35% disnih patoloskih bolesti iz prometa u gradovima doci upravo od dizela u sledecih 10-tak godina. PAH cestice su kao male udice koje kad ih se dovoljne udahne samo cekaju svoj trenutak za razvoj patologije. Dizel dolazi odmah iza azbesta o cemu sam pisao
ovdje
>>>
Sky :
Opet ja, nesto sam zaboravio pitati. Puno truda ulozim za ciscenje mojih coolera, pa to treba covjece stalno cistiti inace me prasina pojede, stavljao sam i hulahopke ali, hm... hocu reci kako cu ja to odrzavati i kolko to kosta?
@dgovor :
Veca cistoca smjese plina znatno produzuje vjek trajanja motora,sam rad motora je tisi. ADAC je radio test na kojem je uzeo identicna vozila od kojih jedno benzinsko a drugo na plin. Nakon durabilne kilometraze oba su rastavljena i potvrdjena je 40% veca istrosenost benzinskog motora.
Sami intervali servisa isto postaju jos ugodnije produzeni. Trajanja katalizatora i lambda sonde idu i do 30%. Kod izmjene ulja na plinskom vozilu (koje se najvise vozi na plin) ono ce ostati skoro pa iste boje, nema crne boje ili prljavstine, pa i sami intervali promjene ulja znatno se oduzuju na radost vlasnika. Sve ovo kad se skupi donosi znatne ustede. Propan-butan smjesa sa zrakom zbog manje zapaljivosti od benzina ima za potrebu nesto cescu zamjena svjecica. Isto tako potrebno je redovito odrzavanje filtera za zrak jer treba malo vise zraka za izgaranje. No sve to je nista naspram ustedama voznje.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Neznani pjevac zabavne glazbe u usponu (moguce Tor) :
Imam Alfu V6, koncert za usi. Vec sam davno ugradio plin i preporodio sam se. Al kad furam vise komada u autu padaju mi 0-100 performanse sa plinom jer mi svaki put uleti onaj bolesnik sa Bebom i treba mi svaki atom performansi da ga operem. Pa kaj oces da ispadnem papak pred komadima?
@dgovor :
Pa zato se takva vozila i zovu bivalentna. U takvom duelu prebacis na benzin, operes Bebu i vracas se na plinsku voznju. Ako si recentno radio Fly Sequent instalaciju i ista je vrhunski optimizirana neces izgubiti nista u performansama ili max. 2% al tome mozes doskociti i ako vozis manje ljudi u autu