Citiraj:
Autor dinos3
Ne, po tvome bi bilo da je GNex najprecjenjeniji uredaj. Jer se nade za 1600kn s garancijom, a Galaxy S2 bez problema s 1400kn s garancijom.
Ne znam na kojim si oglasnicima trazio to da ja S2 1500 bez garancije.
|
Mislim da ovo sada prelazi u nepotrebnu raspravu, ali dobro, odgovorit ću još samo tebi, nakon toga nastavite drulati do mile volje.
Ja sam dao subjektivno mišljenje da je SGS2 bolji uređaj od GN-a. Dakle, moje mišljenje, koje se može prihvatit ili ne mora. Ne znam zašto ti sada već ne znam koji u nizu imaš potrebe meni dokazivati suprotno. Imam svoje razloge o bodovanju mobitela. Galaxy Nexus je ugrubo 6-8 mjeseci noviji model. A mobitel sa npr 1 mjesec ili 8 mjeseci garancije nije isto, stoga nekih 200-tinjak kn razlike u cijeni koje si naveo i nije neka razlika, ako uzmemo da bi realno SGS2 i GNex bez gare koštali recimo 1300kn.
Drugo, ovo je forum, na kojem se razmjenjuju mišljenja i iskustva, a ne nameću. Probaj to shvatiti kad se raspravljaš. To što sam ja rekao da je MENI SGS2 bolji overall, za MOJE potrebe od GNexa, ne znači da mora biti bolji i tebi. Naveo sam segmente koji su meni presudili u tome. Netko se možda nađe u tome, netko ne, pa se nađe me razuvjeravati.
Treće, svaki mobitel bez garancije za 1500kn je precjenjen. SGS2 komotno piči po toj cijeni. To što se na momente nađe za 1200-1300 kn sa garancijom, to ne znači da svi traže tu cijenu i nije okvirna tražena cijena tog uređaja.
Frend je neki dan prodao Xperiju Z za 1900kn. Stara 3 mjeseca, ko iz dućana. Prodao ju je nakon 3 minute od postavljanja oglasa. Bi li po tom rekao da je tržišna cijena tog mobitela 1900 kn i da taj mobitel ide po 1900kn?
Eto, NHF, ali mislim da ne trebamo dalje. Ili ima još koji kritičar koji bi mi uputio koju glede precjenjenosti SGS2 mobitela.