View Single Post
Staro 25.09.2013., 13:00   #6252
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
U biti, krivo sam se izrazio. S2 nije najprecjenjeniji mobitel. Najprecjenjeniji mobitel je iPhone 4, koji bez garancije sa 3 godine starosti se prodaju po 1300-1500kn.

S2 je najprecjenjeniji android mobitel. Zašto? Zato što košta 1500kn polovan bez garancije, a za 200-300kn više se nađu One S, One X i LG 4X koji su "bolji/jači/noviji/napredniji" mobiteli od navedenog i vrlo često imaju garanciju.

Ono što nemaju je tako veliki community. No kao što rekoh, meni community ne znači toliko da bi mobitelu opravdano dizao cijenu 20+ % više od realne vrijednosti.
Osobno nebi za s2 dao više od 900kn. No, to sam samo ja... Jasno da vi vlasnici/bivši vlasnici istih se sa time ne slažete, tako da mi ne trebaš ništa objašnjavati ni opravdavati zašto 2 i pol godine star mobitel drži cijenu kao i neki noviji mobiteli, a klasu "jači"

Ionako su to sve subjektivna mišljenja. Daleko od toga da je to loš mobitel. Već sam naveo da je to valjda jedini Samsung koji sam htio imati
Ne, po tvome bi bilo da je GNex najprecjenjeniji uredaj. Jer se nade za 1600kn s garancijom, a Galaxy S2 bez problema s 1400kn s garancijom.
Ne znam na kojim si oglasnicima trazio to da ja S2 1500 bez garancije.
dinos3 je offline