Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pa zašto precjenjen? Galaxy Nexus je dobar uređaj isto, ali ako ti treba SD, S2 je bolji. A okolo, naokolo su se protezale cijele ergele mobitela koji iako bi možda veličinom bili okej, ekranom takodjer ili bi imali samo 8 gigi interne ili ne bi imali SD utor ili bi imali 512 RAM-a naspram gige na S2. Osim kineza, kod nas dostupnih alternativa je bilo eventualno na prste za nabrojati.
|
U biti, krivo sam se izrazio. S2 nije najprecjenjeniji mobitel. Najprecjenjeniji mobitel je iPhone 4, koji bez garancije sa 3 godine starosti se prodaju po 1300-1500kn.
S2 je najprecjenjeniji android mobitel. Zašto? Zato što košta 1500kn polovan bez garancije, a za 200-300kn više se nađu One S, One X i LG 4X koji su "bolji/jači/noviji/napredniji" mobiteli od navedenog i vrlo često imaju garanciju.
Ono što nemaju je tako veliki community. No kao što rekoh, meni community ne znači toliko da bi mobitelu opravdano dizao cijenu 20+ % više od realne vrijednosti.
Osobno nebi za s2 dao više od 900kn. No, to sam samo ja... Jasno da vi vlasnici/bivši vlasnici istih se sa time ne slažete, tako da mi ne trebaš ništa objašnjavati ni opravdavati zašto 2 i pol godine star mobitel drži cijenu kao i neki noviji mobiteli, a klasu "jači"
Ionako su to sve subjektivna mišljenja. Daleko od toga da je to loš mobitel. Već sam naveo da je to valjda jedini Samsung koji sam htio imati