View Single Post
Staro 25.09.2013., 08:39   #6243
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa zašto precjenjen? Galaxy Nexus je dobar uređaj isto, ali ako ti treba SD, S2 je bolji. A okolo, naokolo su se protezale cijele ergele mobitela koji iako bi možda veličinom bili okej, ekranom takodjer ili bi imali samo 8 gigi interne ili ne bi imali SD utor ili bi imali 512 RAM-a naspram gige na S2. Osim kineza, kod nas dostupnih alternativa je bilo eventualno na prste za nabrojati.
U biti, krivo sam se izrazio. S2 nije najprecjenjeniji mobitel. Najprecjenjeniji mobitel je iPhone 4, koji bez garancije sa 3 godine starosti se prodaju po 1300-1500kn.

S2 je najprecjenjeniji android mobitel. Zašto? Zato što košta 1500kn polovan bez garancije, a za 200-300kn više se nađu One S, One X i LG 4X koji su "bolji/jači/noviji/napredniji" mobiteli od navedenog i vrlo često imaju garanciju.

Ono što nemaju je tako veliki community. No kao što rekoh, meni community ne znači toliko da bi mobitelu opravdano dizao cijenu 20+ % više od realne vrijednosti.
Osobno nebi za s2 dao više od 900kn. No, to sam samo ja... Jasno da vi vlasnici/bivši vlasnici istih se sa time ne slažete, tako da mi ne trebaš ništa objašnjavati ni opravdavati zašto 2 i pol godine star mobitel drži cijenu kao i neki noviji mobiteli, a klasu "jači"

Ionako su to sve subjektivna mišljenja. Daleko od toga da je to loš mobitel. Već sam naveo da je to valjda jedini Samsung koji sam htio imati
Brko je offline