View Single Post
Staro 26.11.2002., 06:47   #38
igsablja
Senior Member

igsablja's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by greg SE
ma nek svatko koristi win koje mu najbolje odgovaraju......jebiga i w2k su po pricama najbolji ali znam nekoliko ljudi kojima stalno rade sranja, isto vrijedi za sve.........
netko me nedavno sprdo jer koristim winME ali recimo meni oni rade odlicno, dok 98/98se mi rade nevjerovatna sranja uvjek.....
2k i xp nepusim jer su dobri ali imaju gomilu stvari koje mi netrebaju a koje mi usporavaju komp (i dok je bilo vse rama u njemu a pogotovo s ovih 128)
Neznam kako si ga naštelao, i što si mu uradio, ali winMe glasi kao najšumastiji od cjele 98 familije, i poznato je da na njemu nema niš novo, osim
IE, MPlajera, i još neka sitnica za multimediu, a poznato je i to da je Gates BilL dao van tu verziju da zatuče još koju kintu od 98 serije prije nego pukne na tržište konačno rješenje, novi, i poboljšani OS!!!
Po meni je XP samo ušminkana 2000-ca, znači razlika između 2000i Xp-a je ista kao i win98SE i ME samo šminka
Ali meni se osobno sviđa
Volim kad mogu na brzaka spržit nešto na cdrw, kad nemoram instalirati winzip svaki drugi tjedan kad skršim windowse jer ih nemogu gledat. Ma ove nisam ni kršio, otkad sam ih stavio, pa ZATO MI SE I SVIĐAJU XP-i !!!

amd64 5000 B.E.
4 GB RAM-a
nVidia GTX 260
DVD prža
lg dvdrw-+ i ostalo
gomila diskovlja sumarum = 2TB
*Samsung 19"MB*
7 ultimate + ubuntu
igsablja je offline   Reply With Quote