View Single Post
Staro 24.09.2013., 21:40   #151
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Ide mi na jetru kad pricaju o revampanju stvari a zapravo samo se radi o recikliranju i sminkanju, vau, ima hrpu novi customizacija, fino, ali mene zanima dali ce se opet desit da svi rokaju s m16/aek ili tak nesto, vidim da je head glitchanje tu, pitanje je kakav je hit reg, pitanje je kakav je sniper glare. Da se razumijemo, kupit cu ju i igrati, jer uvjeren sam da se radi o boljem bf-u nego sto je 3, ali me strasno iritira jer smatram da nista kljucno nisu rijesili i nista originalno nisu ubacili. Rusenje zgrade na mapi i ostale stvari mi se vise cine kao neki gimmick nego stvarna takticna ideja, a i pitanje je na sta ce sve to licit kad se izliju na servere idioti i cheateri. Ljuti me jer mislim da bi tako genijalna igra to mogla biti, zamisli da ima 3 strane na mapi, da ima skrovitih prolaza da mozes flenkat neprijatelje s malim squadom, ili da mozes razapet uze preko zgrade i tako stvarati nove puteve (a bilo je toga). Nedaj boze da ubace mogucnost commanderu da radu turrete, kamere ili slicno po mapi tamo gdje njegov tima kontrolira flagove. Ah, raspisao sam se, nista, cekam betu, malo cemo pljuvat po njoj, a onda u nedostatku boljih AAA naslova, sutit i igrat, vjerojatno i uzivat ponekad.