Ja nisam vidio nikakav review, nigdje. A čudno je njihovo radno vrijeme supporta.
Rade od 17h po našem vremenu kada je u Kini oko 23h i vidim ga sada u 19h isto online kada je prema njihovom vremenu 1 ujutro. A stavili su nepostojeću adresu kao mjesto povrata robe dok im je na whoisu situacija kada da ja registriram ovako domenu:
Ivan Horvat, OpatijaPrimorskoGoranska,
Opatija,
Primorsko-Goranska, Hrvatska.
Sve domene s te ip adrese nemaju reviewe, relativno su nove, fejs stranice vode na facebook.com/prazno.
Radno vrijeme online supporta se poklapa sa vremenom u SAD-u, tj. po lokalnom vremenu SAD-a počnu oko 9 ujutro. To kinesko sučelje je generirano pomoću Zen-Carta a cijeloukupni asortiman je zapravo kopija pandawilla.
Neobičan je izbor hostinga, male tvrtke iz SAD-a. Ništa mi ne miriši na dobro, sve dok netko ne dobije mobitel neću misliti pozivitvno.
Pokušao sam dobiti odgovor koji mi nisu pružili na email od prije 2 dana, njihove stvarne adrese. Kako se preko chata ne može znati da sam ih isto pitao preko emaila, pogledajte pitanje i odgovor:
http://prntscr.com/1t7vhp
Sve mi miriši da je hotinbuy.com napravio neki amerikanac koristeći kineske programe i praveći se da govori loš engleski. Kinezi ne koriste hotmail kao službeni mail niti bi odabrali malu tvrtku iz USA za hosta.
Jedan od prvih poteza bi bilo napraviti Facebook i proširiti se na društvene mreže, ali to se ne radi. Ako cijena xyz x1 košta 780 yuana iz tvornice ili oko 130$, on ga ne može prodavati po istoj cijeni i još nuditi kupon za popust od 5% na tu smiješnu cijenu.