Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 24.09.2013., 11:32   #6433
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ja evo malo poceo s Wizardom igrati lvl60 paragon 5 trenutno ... pratio sam ovaj kanal na youtube : link te slozio wizarda kao ovaj tip (potrosio na AH cijelih 725 000 golda-dok jos radi , a rekao sam da necu), ali nesto krivo radim izgleda ... jos nisam gemove ubacio, nemam vremena, a kako on moze mp10 vozati da ga neubiju ? Jos mi nije jasno, ajde znalci koji vozate Wizarda dajte pokoji savjet...dolaze hladniji dani pa je vrijeme da se Diablo pocme igrati. Moja wizardica: link
Ako igras CM wiza, onda je najvazniji breakpoint (znaci, ganjas IAS gdje god mozes).

Evo popis breakpointa:

2.3076 - 30 ticks
2.5001 - 33 ticks (colloquially referred to sometimes as the 2.51 breakpoint)
2.7273 - 36 ticks (colloquially referred to sometimes as the 2.73 breakpoint)
3.0001 - 40 ticks (colloquially referred to sometimes as the 3.01 breakpoint)
3.3333 - 45 ticks

U cijelom buildu je znaci najvazniji CC, IAS, armor, all res, LOH te naravno DPS (od najvaznijeg, prema najmanje vaznom (sto ne znaci da DPS nije vazan...da ne bi krivo shvatio)).

Za CM wizarda dosta toga mora biti slozeno kako treba pa ako ne mislis nista ulozit u njega, bolje odstani od svega....ili jedostavno igraj na nekom niskom MP (bilo koji visi MP na infernu s tvojim gearom doslovno ne dolazi u obzir).

Nisam gledao video koji si stavio, ali lako moguce da si obratio paznju na sasvim krive statse.

Skillovi su ti krivo poslagani tj u buildu bi trebalo ici sa skillovima 1 + 2 + 3, a kod tebe ide "1 + desni klik + 2" (ok ako je tebi to lako, ali nekako ne vjerujem bas u sve to).

Energy Armor stavljas ako ti nedostaje armora i AR, a ako ne umires cesto, svakako probaj staviti Storm Armor -> Shocking Aspect.

Ako imas dovoljno AR i armora, stavi i Diamond Skin -> Diamond Shards (no samo ako imas dovoljno AR i armora, u suprotnome ostavi kako je).

Jos jedna stvar koja te moze spasit kod umiranja je Teleport Safe Passage (meni osobno vise odgovara Wormhole, ali ja nemam bas problema s umiranjem).

Znaci ako cesto umires, prvo umjesto Wormhole stavi Safe Passage te ako ni to ne upali onda stavi jos i Diamond Skin te tek na kraju mjenjaj Storm Armor.

O samom gearu za CM wizarda mozes puno toga naci na sljedecim linkovima:

§ ShockNadoShards(SNS), CM/WW build [guide]

CM/WW(SNS) Gearing Guide

Wizard Guides and Community

Comprehensive CMWW Guide

Gearing your CM wizard *Instructional Vids*

Mozes kao neke smjernice bacit oko na mog wizarda (nije neki ultrasuper, ali se moze ok igrat s njim):

Hypnos

Ako ti nedostaje CC, lako mozes upogonit Scoundrela sto i ja uvijek napravim (u kombinaciji s Burizom mi je odlican za moj nacin igranja i CM build no freezat moze naravno i Enchantress te Templar i sve ovisi o tvom stilu igranja i sta ti se svida).
Kod mene su na wizzardu Scoundrel i Encantress opremljeni za freezanje, a Templar za MF.
Samo napominjem da opremanje followera moze biti isto mali udar po goldu jer neki gear nije jeftin....svo ostaje na tebi i kako si sam sve to zamislio.

Eto, mojih 5 c.

Sretno!

Edit

Napokon je dropao The Murlocket!

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 25.09.2013. u 10:59.
win32 je offline   Reply With Quote