Citiraj:
Autor coconut
Danas sam se malo igrao sa Cubotom One. Mogu reći da sam razočaran. Slike su loše, zrnate i pune šuma. Moj S3 radi debelo bolje iako ima 'samo' 8MPix. Ono što mi još smeta je ono što imam kod S3 - notification bar u kojem mogu aktivirati wifi, bt, gps,... Wifi je kao i kod S3 (kao i kod svakog Samija) ispodprosječan. Možda zericu bolji od S3, ali i dalje ispodprosječan.
Kvaliteta izrade je sasvim ok i tu nemam primjedbi.
Kako stvari stoje, čini mi se da će završiti u oglasniku. Nadam se da će THL W11 biti bolji.
|
Ima ga i ja. Uzeo "nabrzaka" jer mi je Sony otišao u vječna lovišta.. Meni slika nije ni toliko važna. Jedino taj notification bar! -.- svaki put ga povučem i onako da ću upalit wifi kad ono nema! Rootao sam ga lai još nisam stavio neki drugi rom.. Neda mi se tražit! Baterija mi radi odlično?! 21 sat na bateriji još 53 posto - wifi ili 3g su uvijek uplajeni, svako tolko (svaki odmor u školi) odem na net i dr*am po njemu.. dosta slušanja muzike, igram na njemu Real Football 13 i ostale igre, odigrao i fifu 14.. jedino mi Real Racing nije radio.. sve u svemu za pare koje sam dao ovako mi je ok!