View Single Post
Staro 23.09.2013., 19:06   #6228
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
imam ja jednog sa razbijenim ekranom od kolege. OK je mob, ali to je slabiji mob od SGS2. I fotić mu je li-la. nije baš nešto.
Nema utor za mSD karticu. Zvuk je relativno dobar.
Ne znam po čemu bi mobitel bio slabiji? Imao sam ih oba (trenutačno imam doma još uvijek jedan GNex) i u svakom slučaju je Nexus bolji izbor. 16gb je sasvim dovoljno prostora, u slučaju da treba više, uvijek možeš koristiti cloud (dropbox, drive...) Kamera je nešto bolja, ali stvarno minimalno i netko kome nije kamera prioritet neće niti vidjeti razliku. Bolja kamera ne čini mobitel boljim uređajem + što S2 ima najodvratniji osjećaj prilikom korištenja ekrana, kao da ima neki ugrađeni lag i da konstantno kasni za prstom.
Sve u svemu, ne da mi se u detalje, ali overall je Nexus bolji uređaj.

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Imaš link neki?

Ne znam kaje bilo, al ovaj paranoid se smrzava šteka itd.. Napravil clear cache, factory reset, wipe, al nula bodova.. Ne znam kaj mu je došlo..
I sad tražim neki drugi rom..

Možda ga muči kaj je baterija pri kraju

EDIT:
Stavil, maguro_JRW66Y_deodexed 4.3.. stock rom
Pa bumo vidli
Nexus ti je svakako bolji izbor od S2, tako da si dobro kupio
Od kada je izašao 4.3, probao sam više romova, svi su se nešto nestabilno ponašali i rušili osim Slim Beana. Njega sad već imam 10ak dana i mogu reći da radi savršeno, a baterija mi izdrži od recimo 7 ujutro do 10 navečer sa oko 2 sata on screen. Rom se čak i u beti super ponašao, a sada je izašla stabilna verzija. Ako si voljan eksperimentirati, probaj, rom je popularan, sa hrpom opcija i odličan Dugo vremena mi je AOKP bio prvi izbor za flashati na mobitel, ali sad bez razmišljanja stavljam Slim Bean