View Single Post
Staro 23.09.2013., 15:45   #2014
visson
Premium

visson's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Dobio Xperiu L.

Od pozitivnih strana sam iznenađen ekranom, mislio sam da je TFT teško smeće ali nije. Laga nema, sve dobro radi. Roota se vrlo lako bez ikakvih komplikacija. Baterija traje dosta dugo po mom subjektivnom dojmu. Po objektivnom sigurno duže od iP4, N9 i LG O2X. Uglavnom zadovoljan sam baterijom. Dobro leži u ruci, djeluje čvrsto. Sviđa mi se i svjetlo ispod ekrana koje vam signalizira notifikacije, napunjenost baterije, itd... Meni je prednost i to što Android nije toliko zasran bloatwareom kao neki drugi modeli. Da se poisključivati i obrisati. Također mislim da je cijena nije pretjerana i da bi to mogao biti plus.

Od negativnih strana izdvojio bi: katastrofalnu vidljivost na suncu, bilo bi odlično da je rezolucija 720 ili bar qHD. Glasnoća razgovora na minimumu je preglasna i ljudi oko vas čuju što priča sugovornik. Kamera je loša u odnosu na high end 8MP kamere, a album s fotografijama po meni glupo koncipiran. Nema flasha, al to bi mogao biti i plus. SG2 s istom veličinom ekrana je dosta lakši, a djeluje manje i elegantnije.
Preporuke za Sony Xperi L, brz baterija dugo drzi, čvrst i ima flash. Vidljivost na suncu je slabija al to je kod većine današnjih mobitela.
visson je offline   Reply With Quote