View Single Post
Staro 23.09.2013., 14:25   #2716
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nažalost, mali zaheb. Kad sam otvorio kutiju, vidio sam da je došao Cubot One, a ne W11. Kako za njega već postoji review, mislim da nema smisla stavljati svoj. A kad dođe THL, onda ću napraviti za njega. Oboje kupljeno na Pandi na Happy Houru. S time da mi se Cubot dosta povlačio. Naime, kupio sam bijeli Cubot M6589 za 160$. Onda ga je nestalo na skaldištu, pa sam tražio crnog. A onda je i crnog nestalo pa sam dogovorio da mi šiknu bijeli One. Bolje sam prošao jer sam za istu lovu dobio mob sa više interne meme i dodatnu bateriju.
Koliko vidim, folija je već stavljena na njega, a još jedna je u kutiji skupa sa zaštitnom maskom. Na poklon su stavljenje Cubot sluške (mobom je došao sa svojima!) i microSD USB card reader u obliku sticka (bilo je uključeno u cijenu na HH). Baterija je deklarira na 3,7V i 8.1 Wh (cca. 2200 mAh). Unutarnja baterija je na svojim kontaktima imala plastiku tako da se ne prazni tokom puta. Punjač je 5V/1A. Pri prvom uključenju, baterija je pokazala 62% napunjenosti. Trenutno se puni.