tražim savjet vezano uz ponašanje psa.Stafford američki napunio 4 mj.Proteklih mjesec dana nije se popiškio i bilo što slično u stanu,kada ga tjera sjedne ispred ulaznih vrata zacvili,stavim mu povodac i prošetamo se.Kada spavam popne mi se na glavu ako treba koliko cvili da želi van i nikad problema.Jučer kako je spavao na krevetu ( ima svoj jastuk i dekicu :S ) probudio se,sišao sa kreveta i počeo mi pišati po tepihu,nakon tepiha je došao ispred mojih nogu pogledao me i popišao se,naravno dobio je po guzici :S i ovo je problem,...danas sam se probudio i imao sam što za vidjeti,popišan mi je jastuk,krevet,ja,tepih,soba,kuhinja, i neznam ti ni ja šta,...99% sam siguran da ga netrebam istući jel kao što sam napisao probao sam to i to nije riješilo problem,neznam dali ispituje teritorij što može ili nemože ali činjenica stoji da 100% zna kada se ide van i traži to bez ikakvih problema.Dali je moguće da se pas prehladi ili prehladi jajnike od čega nemože kontrolirati to ili je ovo jednostavno stvar odgoja i trenutno ispituje tko je vođa čopora i tko je tu glavni?
Hvala na bilo kakvoj pomoć/savjetu....