Čitajte što sve piše, ne samo jednu rečenicu. Uvijek me isti ljudi napadaju, mislim napravite si blog, pišite svoje recenzije ali ne morate kreirati račun na forumu samo kako bi me napadali.
Nije nikakav "pomor" nego ljudi ne znaju isključiti 3G pa im dolazi do problema. I to samo dvoje se žali, a na desetke ili stotine je naručenih cubota.
Dobre vijesti da ipak stiže nešto bez pdv-a...
Kako mi nisu odgovorali na mail vezano uz jamstvo na hotinbuyu, pitao sam ih na chatu zašto im stoji mail od pande i hoće li mi odgovoriti na
support@hotinbuy.com
Rekli Sorry, please send to
hotinbuy@hotmail.com thats our mail. Čudno, koriste hotmail klijenta. Prošlo je već 24h i nisam dobio odgovor iako su online.
Pitao sam pandu imaju li ikakve veze s tom stranicom i odgovor je "Hello there, thank you very much for your feedback.It isn't our website. Some guy might have copied our design. Thank you again. "
Cijene doista jesu su povoljne no možda previše povoljne. Nadam se da nije stvar kao s tabletima s crnogjajeta gdje je lik naručio s takve stranice ili situacija kao s ebaya gdje su popularni mobiteli bili za 30$, svi znamo kako je završilo.
Do onda čekam da nekome dođe paket.
Na chatu mi kažu da imaju "Quality garanciju godinu dana" ali im nigdje ne piše na stranici...
Btw ovo si mislim kupiti
http://www.hotinbuy.com/allfine-fine...era-p-697.html