covjece, gus definitivno nije bio na nivou za takav tempo, gameplan koji si je sma nametnul.. 5 rundi.
za tri runde mozda ali nikako za 5 rundi.
zadnju rundu je doslovno prezivljaval, ne od nekaj posebnih akcija bonesa, nego od samog sebe i samo bog ga je zadrzal na nogama.
ne kazem da je jones bil u puno boljem stanju ali je definitivno bio svjeziji od gusa.
da je sam jones bio mrvicu bolje pripremljen odnosno imao vise snage za zavrsnicu gus bi bio na podu u teksom nokautu.
a bones ga je imao na kraju druge mislim ili trece runde moram pogledat..samo je prekasno poceo sa naletom pa je gus bio saved by the bell-.
pricas o nekakvom izgledu i stanju. kaj je tebi? jesi ikad pobral lakat u glavu?
pa okreznem te laktom i pukne ti arkada, oteklina..nisma jedanput bil zbombardiran od par udaraca i zgledal ko da me 50 strsljena upiklo pa za pol sata leda nisam imal nis osim promijenjen boje...ovisi o dijelu glave u koji dobijes udarac.
tip lezi ne od batina nego od umora i iscrpljenosti i ima razbijenu arkadu i dvije otekline...
po tvojim pricama bi ljudi koji nisu gledali rekli da je pobral strasne batine jer je prikopcan na EKG..
hendo je bil 5 dana na infuziji nakon matcha sa shogunom
p.s. da se razumijemo i da ti velim nisam nikakav bones fan. nemrme ga vidjet.,