View Single Post
Staro 23.09.2013., 00:36   #1921
pimp
Premium

Datum registracije: Sep 2006
po izgledu i stanju, daje ti do znanja kako tko udara, gustaf udara, jones šamara (osim laktovima) ma sta je preživljaval? pa daj pogledaj 4. rundu,pogledao sam borbu vec jedno 5 puta i do onog lakta krajem runde šved ga je ubijao od batina, prvo mu Jones kontrira tri napada za redom lijevim step-in laktom, onda proba jedan spinning koji promaši, onda drugi kojim pogodi. Oba je telegrafirao, Gus je to trebao pročitat. Jones je napadao stalno istim napadom jer se pogubio, dobivao je udarce sa svih strana u glavu. Rekao bi da je Gus taj lakat popušio najviše radi umora. smatram da nije dovoljno u zadnjih 45 sekundi nešto napravit da bi uzeo rundu u kojoj je protivnik totalno dominirao

nadalje govore kako gus kondicijski nije bio na nivou, pa čovjek je 5 rundi kružio kako ni ovi u lakim kategorijama ne kruže, non stop ulaz-izlaz, kruženje, kutevi, trebali su mu i kilometre brojati...koji 100kilaš se nebi izdušio u 25min neprestane šore, jedna stvar je ici samo naprijed kao jj, a druga ovoliko kružiti, uostalom jj je onaj kojeg su doslovce iznijeli iz ringa,

ne smatram ja ovu odluku krađom, jer sam pobornik one ideje da ako želiš uzeti titulu da prvaka moraš uništiti, ali da je bila non-title fight, definitivno 48-47 za gustafsona, znam da je kontradiktorno, ali tako se uzima pojas po mome skromnom mišljenju