View Single Post
Staro 22.09.2013., 18:14   #3238
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor PusA Pregled postova
I sad moje pitanje je ko koga tu i zašto?
Ko koga je jasno a zasto, mozda ti primjer mog susjeda to razjasni...

Imao susjed 10mbt/s godinu dana, pa prije ljeta da ne placa uzalud skine brzinu na 4. Nakon 3 mjeseca zeli se vratit na 10. Salje zahtjev preko portala - nista. Zove SZK - nista. Zove drugi put SZK, kazu da nije proslo kroz sistem pa ce opet - nista. Zove treci put i pizdi, pa sad razovor s nekim kao tehnicarem koji objasnjava da je neka greska u pitanju i da mu sistem ne dopusta/ili ne moze podic brzinu na prijasnju, te ce on to sada sredit i ako ne prodje, onda mora ekipa na teren. Nista se ne dogadja tjedan dana...
Skoro odustaje od brzine ali ga ja u razgovoru nagovorim da probamo na drugi nacin. Kako nemamo niti cemo ikad imat izbor provajdera, neka pokusa sa produljenjem ugovora i novom brzinom. Saljemo zahtjev preko portala da produzuje ugovor za 24mj uz brzinu 10mbt/s. Nakon desetak minuta zove neki lik i pita jel sve u redu i jel tocno to on zeli. Nakon ptvrde, veli lik sad cemo mi to sredit. Za jedan sat brzina je vracena na 10mbt/ i tako pici vec desetak dana, a ugovor produzen na 2g.
Cak ce sad uz produljenje ugovora dobiti 20kn nizi racun,
pa ce ga 10 umjesto 4 kostat svega 10kn vise.
Prezime je offline   Reply With Quote