View Single Post
Staro 22.09.2013., 15:49   #3236
PusA
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2003
Da podijelim iskustvo a možda je netko imao isto ili slično.
Uglavom imam 4mbit dsl i reko idem dignuti brzinu i ispunim preko t-com stranice zahtjev. Nakon skoro tjedan dana brzina nije dignuta. Zovem korisničku službu, teta kaže da zahtjev nije odrađen i pita me hoće li mi ona to napraviti, ja kažem dakako. Nakon 2 dana opet ništa, zovem ja njih opet i nova teta kaže da zahtjev nije odrađen hoće li mi ona, ja kažem dakako. Sad kaže ona da sustav javlja grešku i da će me spojit sa tehničkom službom. Tetak kaže da će on osobno napravit nalog i da će kroz dan-dva biti gotovo. Nakon 2-3 dana zovem ja opet tehniču jer brzina nije dignuta i sad novi tetak kaže sad ću ja to provjeriti i kaže mi da sustav izbacuje grešku da mi nije moguće dignuti brzinu. On uz to kaže da je provjerio da imam sve uvjete da je kvaliteta linije odlična, ja njemu kažem da susjedi okolo odavno imaju 10mbit itd. I na kraju kaže on meni da on ne zna što napraviti i da ja jedino što mogu slati mail na tehnicka.sluzba. I eto poslao sam ga ima 2 dana još ništa naravno.
I sad moje pitanje je ko koga tu i zašto?