View Single Post
Staro 22.09.2013., 13:00   #115
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
radi super cancel, na R1+R2 je

ja imam sljedeći dojam kaj se tiče igre.
grafički su se usrali, jer su hypali novi engine koji ruku na srce ne izgleda niš bolje od starog. čak mi je stari bil oku ugodniji.

igrači su tromiji kaj je dosta iritantno. prema tome nema više driblanja samo s ljevom gljivom. znači sve se više usmjeruje prema first touchu i driblanju pomoću finta. i moram priznati da to izgleda dosta realnije od prethodnih izdanja i jedanput kad tak počneš igrati tromost postaje skroz normalna.

prebacivanje igrača su zeznuli jer više nije na gljivi.

ovo dodavanje u for stvarno nisam primjetil da je sjebano. u prijašnjim verzijama pes-a mi je izgledalo skriptirano za razliku od ove godine. prije mi je visoki for uvijek završaval u nogama stopera. sad se to nikad ne dogodi i nikad nije lakše dodati u for (narihtano na assisted). jedino kaj ak dodaš u normalan for, branič bude te stigel i ovisi o tebi dal budeš ga uspel sjebati ili ne. i to mi je ok.

uglavnom, sve mi se čini manje skriptirano ove godine. ima više slobode i komp na superstar težini ne igra savršenu obranu. a dogodi se da i zezne kod dodavanja ili da mu pobegne lopta.
Full Throttle je offline   Reply With Quote