View Single Post
Staro 22.09.2013., 12:06   #2658
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
O kojem mobu pises?

Razgovarao sam i ja s njima sada...dok sam pisao opsirno pitanje, u fazama mi je odgovarala osoba, vidila je sto pisem prije nego sam stisnuo send
Uglavnom, slali bi mi kao mp4 sa niskom cijenom, rekoh im da nista od toga, da to kod nas slabo pali...dogovorili se da napisem sta hocu, oni ce to stavit. Nemojte u instrukcije u narudzbi nista kontroverzno pisati, to ce bit na racunu...

Jako sam zainteresiran za k-touch od akcije na pandi, ali niti na ebayu niti na aliexpressu, a kamoli ovim mob stranicama nemaju nista od dijelova/dodataka za njega. samo screen protektor od 100 komada.
Na alibabi je nesto bolje stanje, imaju displaya i caseova, ali moras narucit n-komada. Zato sam i bio odustao od njega...sada mi se zelja vratila.
No, nema niti pametnih reviewa, po str. forumima nisam gledao...valjda zato sto je dosao preko 300$ kada je izasao, a tek nedavno mu je cijena pala. Vise od god. je star model...mozda ce sada zazivit njegovo vrijeme...
na needRom je navodno 4.2.2 rom za njega, jel je ili nije pitanje je sad...

Imam nekoliko sati za odlucit, akcija od 5% na sve modele navodno zavrsava danas. "MIDAUTUMN" kupon.
Los Sam je offline