Citiraj:
Autor sodom
konačno da i ova tema malo živne.
|
IMO , za mrtvilo teme je ponajviše zaslužan naslov i kako je krenula.
Vjerovatno je ljudima čudno dignuti topik za za nekakvo čavrljanje o HTu ako ne zaljepe kakvu usko vezanu slikicu. Meni nije
Citiraj:
Autor smirnoff
tepih je tu da umanji reflekcije akiranog poda a ne da skuplja mucice prašine....
|
Zašto nebi bio za obje stvari?
Citiraj:
Autor Throttle
Ovo je živa istina. Jučer odnio tepihe na pranje i zvuk je totalno drugačiji. Na lošije naravno. Čak je i lagana jeka sada prisutna.
|
Kad ga budeš vračao nebi bilo loše pripaziti i na smijer tih dlačica.
Ako se kristalna rešetka u kabelima može posložiti i usvirati prolaskom signala usviranost tepiha i smjer dlačica nebi trebao biti ništa manje važan.
Citiraj:
Autor 9800pro
...meni je u kutu tabure, na njemu sub i na sabu drugi tabure  nebi vjerovao čovjek razlika nebo-zemlja.
Možda ti se ovo sve čini bezveze ali kad već imaš takav postav iskoristi ga do kraja...
evo bass trap

|
Za mene se može reči da sam poprilično open-minded.
Uvijek sam za eksperimente a kad smo več kod tamburina , jednom sam čak ugradio subwufer u jedan

Odole sam raskidao umjetnu kožu dok nisam došao do plastike ( tamburin je u biti plastična škatula obložena spužvom i umjetnoom kožom) da bio onda raspilao dno i unutra konstruirao kutiju opd MDFa s upustom za drajver i malim konektorima s strane i stavio više nogice.

Inače , kako se pokazalo da bolje radi tamo gdje ne držim noge i kako je stvar previše otežala za naviku da ga gurnem nogoma amo- tamo , brzo sam ga stvavio van upotrebe.
Uglavnom - može se reči da sam za kerefeke .

E sad , čemu točno služi ta tvoja kerefeka?
Citiraj:
Autor smirnoff
ta "bass zamka" mora bit 2x teža od woofer jer inače woofer vibracije se prenose na trap pa sve zajedno šeta po sobi... 
|
Kako bi to moglo šetati po sobi kak je u mekanom pa je svaka eventualana vibracija amortizirana...što po zakonu akcije i reakcije vodi do smanjenoj efikasnosti tog buba...
Citiraj:
Autor 9800pro
Nemoraš sub izvlačiti van ali ga obavezno stavi na gumene nogice.
Budeš vidio nakon nekog vremena da li će ti bas u nekom području biti jači ili će zvoniti po sobi....
|
Kako če točno gumene nogice riješiti stojne valove i modove prostorije?