View Single Post
Staro 21.09.2013., 10:19   #731
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
konačno da i ova tema malo živne.
IMO , za mrtvilo teme je ponajviše zaslužan naslov i kako je krenula.
Vjerovatno je ljudima čudno dignuti topik za za nekakvo čavrljanje o HTu ako ne zaljepe kakvu usko vezanu slikicu. Meni nije

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
tepih je tu da umanji reflekcije akiranog poda a ne da skuplja mucice prašine....
Zašto nebi bio za obje stvari?

Citiraj:
Autor Throttle Pregled postova
Ovo je živa istina. Jučer odnio tepihe na pranje i zvuk je totalno drugačiji. Na lošije naravno. Čak je i lagana jeka sada prisutna.
Kad ga budeš vračao nebi bilo loše pripaziti i na smijer tih dlačica.
Ako se kristalna rešetka u kabelima može posložiti i usvirati prolaskom signala usviranost tepiha i smjer dlačica nebi trebao biti ništa manje važan.

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
...meni je u kutu tabure, na njemu sub i na sabu drugi tabure nebi vjerovao čovjek razlika nebo-zemlja.
Možda ti se ovo sve čini bezveze ali kad već imaš takav postav iskoristi ga do kraja...

evo bass trap

Za mene se može reči da sam poprilično open-minded.
Uvijek sam za eksperimente a kad smo več kod tamburina , jednom sam čak ugradio subwufer u jedan Odole sam raskidao umjetnu kožu dok nisam došao do plastike ( tamburin je u biti plastična škatula obložena spužvom i umjetnoom kožom) da bio onda raspilao dno i unutra konstruirao kutiju opd MDFa s upustom za drajver i malim konektorima s strane i stavio više nogice. Inače , kako se pokazalo da bolje radi tamo gdje ne držim noge i kako je stvar previše otežala za naviku da ga gurnem nogoma amo- tamo , brzo sam ga stvavio van upotrebe.

Uglavnom - može se reči da sam za kerefeke .
E sad , čemu točno služi ta tvoja kerefeka?

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
ta "bass zamka" mora bit 2x teža od woofer jer inače woofer vibracije se prenose na trap pa sve zajedno šeta po sobi...
Kako bi to moglo šetati po sobi kak je u mekanom pa je svaka eventualana vibracija amortizirana...što po zakonu akcije i reakcije vodi do smanjenoj efikasnosti tog buba...

Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Nemoraš sub izvlačiti van ali ga obavezno stavi na gumene nogice.
Budeš vidio nakon nekog vremena da li će ti bas u nekom području biti jači ili će zvoniti po sobi....
Kako če točno gumene nogice riješiti stojne valove i modove prostorije?