View Single Post
Staro 20.09.2013., 22:40   #65
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa pričamo o cijeni uređaja koja je nerealno visoka za entry device sa neprovjerenom platformom.
Entry device sa tim specsima? Blago nam se ako su svi mobiteli sa dvije snapdragon jezgre, gigom rama, 16gb storage-a i 4.5" ekranom entry device-ovi... Daj mi reci gdje to, da si odem kupit dva tri na bonove po 800kn, toliko idu entry device-ovi na androidu kod nas....

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ja sam irelevantan za ovu priču. Pričamo o uređaju koji je preskup i o krajnjem kupcu kome takvo nešto neće biti zanimljivo uopće.
Čemu sudjelovanje ako si irelevantan, a pričaš o 'preskupom uređaju' i o 'krajnjem kupcu'?? Ako nisi zainteresiran za os i za uređaj, čemu trošit vrijeme o pisanju i svojim vizijama? Napravi bolji i prilagodljiviji os, što ovaj zasigurno je obzirom na punu kompatibilnost sa androidom, pa nam dođi podijeli isti za 100€ na nekom 'entry' deviceu karakteristika ovog gore....

Mislim wtf, ljudi naprave vlastiti os, kompatibilan sa najpopularnijim mobilnim os-om danas, stave to sve na uređaj karakteristika prošlogodišnjih flagshipova, po sasvim popularnoj cijeni, a ti tu rantaš bzvz? Daj, please -.-

Zadnje izmijenjeno od: jopis. 20.09.2013. u 23:17.
jopis je offline   Reply With Quote