Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pa pričamo o cijeni uređaja koja je nerealno visoka za entry device sa neprovjerenom platformom.
|
Entry device sa tim specsima? Blago nam se ako su svi mobiteli sa dvije snapdragon jezgre, gigom rama, 16gb storage-a i 4.5" ekranom entry device-ovi... Daj mi reci gdje to, da si odem kupit dva tri na bonove po 800kn, toliko idu entry device-ovi na androidu kod nas....
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ja sam irelevantan za ovu priču. Pričamo o uređaju koji je preskup i o krajnjem kupcu kome takvo nešto neće biti zanimljivo uopće.
|
Čemu sudjelovanje ako si irelevantan, a pričaš o 'preskupom uređaju' i o 'krajnjem kupcu'?? Ako nisi zainteresiran za os i za uređaj, čemu trošit vrijeme o pisanju i svojim vizijama? Napravi bolji i prilagodljiviji os, što ovaj zasigurno je obzirom na punu kompatibilnost sa androidom, pa nam dođi podijeli isti za 100€ na nekom 'entry' deviceu karakteristika ovog gore....
Mislim wtf, ljudi naprave vlastiti os, kompatibilan sa najpopularnijim mobilnim os-om danas, stave to sve na uređaj karakteristika prošlogodišnjih flagshipova, po sasvim popularnoj cijeni, a ti tu rantaš bzvz? Daj, please -.-