Da se i ja malo ukljucim u temu...igram GTA V od 16.9.

...igra mi je super....sto se tice handlinga i damage sistema na vozilima - nije uopce toliko lose, ja sam se odma priviknuo i ok mi je....auto se itekako moze polupati, a handling nije kao u cetvorci nego mi vise slici na neki NFS... moze se i izletiti kroz staklo auta pri vecim brzinama...
Kisu,oluje i to su napravili fantasticno (vremenske uvjete opcenito, ali su me munje i gromovi u olujama odusevili). Nebo isto izgleda dosta realno.
Prica je zanimljiva...Ima dosta smijesnih situacija/dijaloga itd. Pogotovo ako igrate sa Trevorom, lik je kralj
Sto se tice grafike, ne kuzim cemu tolika frka oko tog i cemu toliko pljuvanje, aj se malo prisjetite da xbox360 to vrti na jadnoj 256mb grafickoj koja se moze usporediti sa staaarom 7800GT

....tako da, grafika ovakva kakva je - je za hardver ove generacije konzola jednostavno odlicna

(znam da ima bugova, pop-upova i slicnih sranja,ali mi i ovako izgleda dobro a znam da ce biti jos bolje na PCu). Grafika je daleko bolja nego u IV. IMHO
Kada izadje za PC odmah cu si uzeti za PC, a xbox cu vjerovatno prodati...nabavio sam ga da mogu igrati GTA V, a i poklopilo se da sam ga nasao dosta jeftino pa je i to presudilo...Malo mi je sugavo ciljati s joystickom kad je neka pucnjava, ali se polako navikavam. (FYI nikada nisam na joysticku igrao bilo koju igru koja sadrzi pucanje).