Citiraj:
Originally posted by grga
Moju dobronamjernu kritiku ocito nisi prihvatio niti shvatio, a ako mislis da cemo mi tebe ista to si se ipak malo umislio. Ispricati se nekome je iskaz postivanja, a ti si ga vrijedio. I ako je on to tako primio red je da mu se ispricas. To su bile tvoje rijeci i to je ono kaj je činjenica i ti si ga povrijedio.
|
Trebamo li ocekivati poplavu postova u threadu "Što trenutno slušate?" s Grupom 777 i njihovim popularnim megahitom?
Ako ce mu biti lakse, mogu samo reci da kao i obicno, nisam nista ruzno mislio. Pobogu, zar vi mislite da ja nekog ovdje mrzim, zelim mu silovati psa ili ubiti punicu?
Postoji nesto sto se zove stil pisanja. Moj je takav bio oduvijek, i sigurno se nije promijenio tijekom ove tri godine koliko sam clan ovog foruma. Buduci da me jos niste izgnali, javno lincevali i gadjali me Netfinity serverima na Trgu bana Jelecica u te tri godine, dade se zakljuciti da da su ljudi to jednostavno prihvatili. Ja sam mnogo puta predlagao Raku da me stavi na svoju ignore listu. Cas posla, a moji postovi ga onda nebi vrijedjali ni na koji nacin.
Citiraj:
A ako se tvoj rijecnik i tvoje znanje trosi za vrijeđanje drugih onda to i nije profesionalizam nego da ne velik kaj.
|
U ovih 3 godine te tisucu i kusur postova, sigurno se nasao pokoji koji je mozda i pomogao nekome. S druge strane, ima ljudi koji su ovdje 6 mjeseci i imaju skoro 2k postova. Go figure.