View Single Post
Staro 20.09.2013., 13:58   #2580
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Ništa javi sutra dojmove. Malo me brine gpu, izgleda da će ipak biti "slajd šou" , inače na QHD ZTE ima oko 3450 za 3D pa se i nemože baš naigrat.

Neznam, neću se dovoljno družit s Cubotom za iscrpni odgovor ali zasad mogu reć da je Haier od ove trojice najbolji izbor a Cubot najlošiji. Haiera jedino jebe slaba baterija ali je po izradi i performansama daleko od ostale dvojice. Najveća mana ostaloj dvojici ide na slabašni MT6589 čipset koji je po meni čisti marketinški trik i isprdak od quada. Neznam koja je uopće svrha ovoga quada koji trzucka po skrolanju app/widget drawerom, loada i instalira aplikaciju i do tri puta duže od qualcommova dualca o gpu performansama da i ne govorim...
ZTEa stavljam ispred Cubota radi cijene, baterije, 5" ekrana (jest slabija rezolucija ali je Cubotu kontrast užas, boje blijede, crna je siva...), 3G na 900 i 2100, ako je sudit po onim crticama bolje hvata wifi iako nisam ni sa Cubotom imao problema, Cubot ima nekako piskutav stražnji zvučnik, naravno i ono što sam gore spominjao, preniske kapacitivne tipke...
ZTE daje bolje slike vani dok u zatvorenom je bolji Cubot, video je u ZTEa sranje koje snima u 3gp-u i tu je Cubot puno bolji.
Mislim da bi na 4.5" na ovom čipsetu bolje prošla QHD reza što po performansama što po potrošnji baterije te bi vjerovatno tu i THL W100 bio bolji izbor (po netu čitam da ima jako dobar ekran odličnih boja i kuteva gledanja) a ne bi se uopće osjetila razlika.

Neznam ja što je ili nije. Znam ono što vidim a imam telefone ispred sebe.
ZTE nema problema sa kutevima gledanja.
Vrlo dobar osvrt, imam priliku uzeti cubota i čitajući sve to nije loš telefončić za moje potrebe. Brzina telefona mi ne igra ni najmanju ulogu, ekran i baterija zadovoljavaju a i fotić. Igre ne igram nikad a gps upalim jednom u godinu dana. Najvažnije mi je što je cijena jako povoljna.
gil je offline