View Single Post
Staro 20.09.2013., 12:43   #3448
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Jer mu je MMR za platinum ligu.
Evo jedan lik je o kojem se nedavno pričalo na redditu je Bronze I, a igra sa igračima iza Diamonda. Kako? Svaki puta kada dođe u promo za Silver V on namjerno dodgea gejmove i ostaje u Bronze I. Njega će stavit sa Diamond ili čak Challenger igračima protiv Platinuma i pokojeg Diamond igrača. Lik je našao način kako abuseati ranked sistem.
Nakon nekog vremena MMR puno više utječe na to sa kime će te matchat, nego divizija u kojoj si. Divizije i lige su samo kozmetika, ispod svega toga još uvijek je onaj ranked sistem iz prošle dvije sezone.
Da, to je primjer kako možeš abuse MMR.

Ja ti imam recimo MMR da sam iz Gold 5 u Gold 1 dobivao 15-30 po winu. U Gold 1 dobivao 4-8, pa odjednom 20. Platinum 5 do 1 15-30 po winu, Platinum 1 4-6 max po winu.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A gledaj. Ima tu milja fora o tom mmr-u.

Evo moj frend prodaje na east acc, on ga je za 2 dana digao s bronze IV u gold V i igra protiv platinum igrača zbog neznam čega iskreno
Zato što se full brzo dignuo.

Moj frend je iz Silver 1 u Gold 1 došao u praktički 3-4 dana, igrajući DUO s frendom koji je Plat 4. Iako si je ovaj s Plat 4 zeznuo MMR, ovaj je full skočio gore.

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Ma sve ja to kužim, MMR ima ogromnu težinu, ali realno ovo nema smisla da lik ima 6:8 win:loss ratio i da ga igra stavi toliko iznad nejgove lige i divizije, jer je doslovno nemgouće da lik ima dobar MMR.

Kaj je najgore like je nakraju balade napisao da netreba rune ida smo izgubili samo zato što je LOL community loš i neitko neće pomoći novim igračima pout njega da dobiju lane, a lik ide na Zeda sa 18 armora... Obvious troll is obvious.
To me podsjeća na lika s forum.hr koji je govorio kako zna igrati, ail da su svi oko njega loši (Bronze 4). Dao sam mu šansu s nama u normal, znači 2x Plat 1, 1x bronze 4, jedan je bio gold 1-5, a drugi ako se ne varam Plat 3-5.

Lik je krenuo s Shaco-m, tek nakon mog ubjeđivanja da jungler ne može biti bez smite-a jer nema nikakvu kontrolu nad junglom je uzeo smite/ignite. Ima rune FULL ad ili FULL ap (znači sve rune + glyphovi su ili +xx ad ili +xx ap). Masteriji su mu bili 30/0/0. Uzeo je blue, pa je krenuo ići uzimati svoje vukove umjesto da ide na red. Odmah sam mu rekao da ide na njegov red i ubije Rammusa...lik je umro od rammuas, nije niti iskoristio ignite, samo je bio u jungli i nije napravio niti jedan gank, a onda krivio mene jer sam mu rekao da nakon bluea mu ide uzeti red, jer da je on mislio blue , vukovi, wraith, red.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote