Citiraj:
Autor xGAME
Jer mu je MMR za platinum ligu.
Evo jedan lik je o kojem se nedavno pričalo na redditu je Bronze I, a igra sa igračima iza Diamonda. Kako? Svaki puta kada dođe u promo za Silver V on namjerno dodgea gejmove i ostaje u Bronze I. Njega će stavit sa Diamond ili čak Challenger igračima protiv Platinuma i pokojeg Diamond igrača. Lik je našao način kako abuseati ranked sistem.
Nakon nekog vremena MMR puno više utječe na to sa kime će te matchat, nego divizija u kojoj si. Divizije i lige su samo kozmetika, ispod svega toga još uvijek je onaj ranked sistem iz prošle dvije sezone.
|
Da, to je primjer kako možeš abuse MMR.
Ja ti imam recimo MMR da sam iz Gold 5 u Gold 1 dobivao 15-30 po winu. U Gold 1 dobivao 4-8, pa odjednom 20. Platinum 5 do 1 15-30 po winu, Platinum 1 4-6 max po winu.
Citiraj:
Autor Mommistake
A gledaj. Ima tu milja fora o tom mmr-u.
Evo moj frend prodaje na east acc, on ga je za 2 dana digao s bronze IV u gold V i igra protiv platinum igrača zbog neznam čega iskreno 
|
Zato što se full brzo dignuo.
Moj frend je iz Silver 1 u Gold 1 došao u praktički 3-4 dana, igrajući DUO s frendom koji je Plat 4. Iako si je ovaj s Plat 4 zeznuo MMR, ovaj je full skočio gore.
Citiraj:
Autor HAL
Ma sve ja to kužim, MMR ima ogromnu težinu, ali realno ovo nema smisla da lik ima 6:8 win:loss ratio i da ga igra stavi toliko iznad nejgove lige i divizije, jer je doslovno nemgouće da lik ima dobar MMR.
Kaj je najgore like je nakraju balade napisao da netreba rune ida smo izgubili samo zato što je LOL community loš i neitko neće pomoći novim igračima pout njega da dobiju lane, a lik ide na Zeda sa 18 armora... Obvious troll is obvious.
|
To me podsjeća na lika s forum.hr koji je govorio kako zna igrati, ail da su svi oko njega loši (Bronze 4). Dao sam mu šansu s nama u normal, znači 2x Plat 1, 1x bronze 4, jedan je bio gold 1-5, a drugi ako se ne varam Plat 3-5.
Lik je krenuo s Shaco-m, tek nakon mog ubjeđivanja da jungler ne može biti bez smite-a jer nema nikakvu kontrolu nad junglom je uzeo smite/ignite. Ima rune FULL ad ili FULL ap (znači sve rune + glyphovi su ili +xx ad ili +xx ap). Masteriji su mu bili 30/0/0. Uzeo je blue, pa je krenuo ići uzimati svoje vukove umjesto da ide na red. Odmah sam mu rekao da ide na njegov red i ubije Rammusa...lik je umro od rammuas, nije niti iskoristio ignite, samo je bio u jungli i nije napravio niti jedan gank, a onda krivio mene jer sam mu rekao da nakon bluea mu ide uzeti red, jer da je on mislio blue , vukovi, wraith, red.