View Single Post
Staro 20.09.2013., 10:35   #677
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Lako za Rijeku. Fali im pol momcadi i imaju puno tezu grupu, mozda se neki nece slozit s tim.
Nema spora da je tako. Ipak šteta za onu priliku u prvom diejlu, da je Benko zabio tko zna kako bi se stvari razvijale... Iako je jasno da je po nekoj subjektvnoj procjeni i individualnoj kvaliteti Vittoria jača.

Citiraj:
Ali Dinamo je sramota i nist drugo. Uz svu tu, skoro nevjerojatnu srecu u dobivenim protivnicima, oni ne mogu bas nista. Prolaz preko nekog Cedomorca u LP za mene nije bas nikakv uspjeh. Ove godine nisu mogli ni to.
Apsolutno. Kad čovjek pomisli da ne može gore, Dinamo opet iznenadi.

Citiraj:
Mislim da bi uskoro moglo bi velkih potresa u vodstvu tog kluba. Nema se vise kaj za prodat i sve kaj dalje ide iz toga..
Čisto sumnjam, ali bilo bi sjajno. Prije mi se čini da će se vodstvo jednog dana morat istjerat. Ovaj trgovac će uvijek naći nešto za prodat.

Ako ništa drugo sad će Halilovića forsirat da njega negdje uvale. Pa onda opet nekoliko novih omladinaca koje će se u novinama ishvaliti kao nove Bobane, Šukere i sl., i onda opet sve ispočetka...

Dinamo je jedan začarani krug koji će morati presjeći neko izvan tog kruga, a i onda tek nakon par godina stagnacije možemo možda nešto očekivati.