View Single Post
Staro 19.09.2013., 23:43   #84
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ja se samo nadam da je tvoja opservacija ovoga puta mene obišla. Uredno sam naveo što je dobro a što nije. Pes je poluproizvod kojeg dovrše Pesedit team i smoke team. I opet takav mi je bolji i igriviji od fife, pogotovo kad mi muži se skupimo i žene odu u drugu sobu
Ma jok, viš da sam quotao svog druga Striku, a znam dobro i zašto sam qutao, godinama smo mi na teamspeaku zajedno, pa mi je sve jasno u vezi pes-fifa relacija kod njega, uostalom sve piše u quote-u.
Slažem se ja s tobom - pesedit je točka na i bez koje pes ne bi bio pes već godinama, a fifa mi je ono, već godinama igra za mog 20g mlađeg bratića, svake godine joj uredno dam šansu (lani sam i original čak kupio zbog sveg hypea), ali nula bodova. Da ne idem dalje u off, rekoh, za sad ne vidim previše nedostataka u novom pes-u, a pogotovo ne toliko i takvih koliko ekipa masovno whine-a, no pregledom na par foruma, što naših što domaćih, vidim da je i lani bila ista priča iste ekipice, dakle, sve jasno
Pogotovo ovaj zadnji dio, pes s ekipom uživo uz grickalice i piće vikendom, neprocjenjivo