E pa decki vidim da je ovo preslo svaku granicu pa cu nesto reci.
Ljudski je griješiti i zabrljati i onda se iz toga izvuci. Isto tako pravo je svakoga da kaze ono sto misli u duhu moralnosti i u duhu dobro odgoja, ipak samo pravi i ok covjek ce ipak znati sta nesmije i sta smije govoriti kad su u pitanju drugi ljudi. Iako je to samo kako nas Buba kaze online to ne znaci da je to manje vrijedno , ocito on to shvaca kao takvo, ali vidi vraga svi ostali shvacaju to za nesto ozbiljno i ocito postuju sam smisao tržnice i foruma što bi i trebalo biti jer je to i ideja.
Ovo ide za gospodina BUBU
Buba snimam te vec neko vrijeme i mogu ti reci kao promatrac i kao netko tko te ne pozna da si po mojem misljenju neodgojen i da ne postuješ nikoga pa ni svoje kolege na forumu što bi ti trebalo biti prioritet ako želiš s njima biti u kontaktu. Postovanje je nesto sto se uči , a ti očito ne učiš iz ovoga ništa ni nećeš shvatiti što si ustvari učinio i nazalost se ponasas tako da te ostali vise i ne dozivljavaju kao nekog ozbiljnog i al-par za razgovor. Rak-a si stvarno uvrijedio i mislim da bi se trebao ispricati i malo razmisliti o svojem ponašanju inače češ morati traziti drugo mjesto za ispucavanje svojih mana. Jadno je to jer mozda nisi takav kao čovjek, ali si u ovom forumu ispao bas bljak.
Poštuj druge pa ce i drugi poštovati tebe. I nemoj misliti da ce ovo proci nekaznjeno jer je nama stalo do Raka vise nego do tebe.
I to si si naravno sam nazalost kriv. Ako mu se odmah ne ispricas mozes po meni odmah napustiti forum. Ovo nije cirkus vec PCEKSPERT FORUM.