Evo da neke malo ušutkam ili im dam novi materijal za trolanje! (prepoznat će se)
http://imgur.com/a/MQ39O
Znam da ovo nemora biti pravilo ali eto tako je kod mene situacija.
Svatko svoga konja hvali, a ja se barem potrudim da dam i pokoju korisnu informaciju a ne samo da njamke po uređaju kojeg ni nemam!
Dakle kako vidite iz priloženog, baterija je trajala punih 38h korištenja.
Isto tako može se vidjeti da program prikazuje da je baterija 1500mAh (neznam jeli je tako ili nije, ali u programu se može napisati koliko vam srce želi, baterija je deklarirana na 2200mAh).
Ovo je izdržalo tako jer nisam prčako previše, ali se nisam ni ustručavao i kao što možete vidjeti dosta se toga koristilo u tih dva dana.
Nadalje, prvi dan korištenja malo intenzivnijih poziva primjetio sam par problema.
Prilikom jednog od poziva mobitel je jednostavno odlučio sam ugasiti GSM antenu i ući u Airplane Mod iz meni nepoznatih razloga (mob mi je bio prislonjen na uho). Zatim se dogodilo da nazovem nekoga pa mi on prekine da me nazove natrag (izbjegavanje troškova za mene jer on ima savršenu tarifu

) i u tom trenutku ja dobivam poruku da imam propušteni poziv, a signal je na maximumu!
Onda se uspostavi poziv i on mi kaže da je probao 3 puta prije nego me dobio.
Neznam zašto i kako se ovo dešava (mislim, dropped calls sam imao i prije na VIP mreži i dešavalo se i da imam signala ali me se nemože dobiti, nemogu ni ja druge dobiti koji put, ali mi se još nikada nije desilo da mi se usred razgovora isključi GSM antena!)
Eto toliko za sada, javim se čim budem imao štogod za prijaviti, bilo dobro ili loše.