View Single Post
Staro 19.09.2013., 09:22   #4482
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

kad bolje razmisliš, takav kraj (iako vrlo vjerojatno nije kraj) se uklapa uz profil ubojice kroz seriju, a i bolje mi je da su ga tak završili nego da su napravili neko američko glupiranje puno obrata čuđenja and shits

Citiraj:
A IT čekam i čekam i čekam
A čekamo svi. Šteta što se tolko dugo čekalo i što neće biti cijela sezona.

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
poz.
jel touch dobije sa vremenom neku vecu/glavniju pricu jer meni koda fali to ?
mislim serija mi je ok, ali nakon fringa mi je nekak cudno. fringe me vukao totalno da gledam dalje stalno, a ovo onak, pogledas jednu epku i bas i ne vuce dalje.
A gdje si stao?
Ma sve skupa je to neki prosjek, u drugoj sezoni je mrvicu bolje ali ne puno. Ne očekuj čuda
-->
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Uff, the fall mi je uvrijedio inteligenciju sa zadnjom epizodom na žalost. Očekivao sam više.
bez obzira na kraj sezone serija je izvrsna
Što se samog kraja tiče, i meni je u početku bilo ono, WTF, ali...

kad bolje razmisliš, takav kraj (iako vrlo vjerojatno nije kraj) se uklapa uz profil ubojice kroz seriju, a i bolje mi je da su ga tak završili nego da su napravili neko američko glupiranje puno obrata čuđenja and shits

Citiraj:
A IT čekam i čekam i čekam
A čekamo svi. Šteta što se tolko dugo čekalo i što neće biti cijela sezona.

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
poz.
jel touch dobije sa vremenom neku vecu/glavniju pricu jer meni koda fali to ?
mislim serija mi je ok, ali nakon fringa mi je nekak cudno. fringe me vukao totalno da gledam dalje stalno, a ovo onak, pogledas jednu epku i bas i ne vuce dalje.
A gdje si stao?
Ma sve skupa je to neki prosjek, u drugoj sezoni je mrvicu bolje ali ne puno. Ne očekuj čuda