pozdrav, treba mi savjet ...
kupio sam maticnu u linksa, uredno je radila skoro 9 mj dok se odjednom racunalo ugasilo samo od sebe i vise ga nije bilo moguce upaliti..upali se ali nakon 2-3 sec ugasi... maticna reklamirana u kompletu s procesorom i hladnjakom koje je demontirao djelatnik u linksa te navodno vidio neke krive pinove ispod procesora i sve skupa fotografirao... nakon 10 dana me zovu, da se procesor vratio iz servisa kao ispravan a maticna poslana u ovlasteni servis te da cu bit obavijesten...od onda je proslo 20ak dana i nitko se ne javlja..
odem na njihovu stranicu (
http://www.links.hr/servis ) provjeriti servisni nalog po ser broju komponente a u nalogu pise...
Opis kvara:
Računalu zasvijetle lampice i nakon par sekundi se ugasi sa predanom pločom. Predana ploča, backplate, sata kabel, Crosfire bridge, kutija, driveri. Fotografirano.
Opis servisa:
Testirano servisnim komponentama. ZAMIJENJENO. s/n: xxxxxxxxxxx Jamstvo=24 mjeseca
ok, maticna zamjenjena, super...dok nisam, ne znam zasto, provjerio ser broj te njihove nove ploce te nasao i njen serv. nalog od prije 3 mj...kupac je neka cura a u njenom nalogu pise..
Opis kvara:
Računalo sa ovom mbo ne boota. Artikl u ambalaži+manul+3xsata kablića+jumper+back shild+driver cd+sli konektor. Na soketu od cpu-a primječeno da je jedan pin savinut. Korisnik želi zamjenu za drugi artikl. Artikl fotografiran.
Opis servisa:
Testirano servisnim komponentama. ZAMIJENJENO: s/n xxxxxxxxxx Jamstvo: 24 mjeseca
znaci oni su moju maticnu zamijenili sa drugom koja je krepala 3 mj prije moje??

zar ne bi trebao dobiti NOVU komponentu a ne neku `popravljenu`?