Citiraj:
Originally posted by RAK
Fulao sam. So what?. To se zove brzopletost. Znam što mislim a na kraju sasvim drugo ispadne.
|
Nista posebno. Ja sam samo komentirao.
Citiraj:
Monitor se prilično često kvari. Ne bi očekivao od takvog modela. Niti njegova cijev nije blistava. Ipak je to DiamondTron. Samim time geometrija i konvergencija nisu na visini. Stvar se vremenom rapidno pogoršava. Ne pomaže niti to što je kratak.
|
Koristio sam vise takvih monitora, uz vece modele, i koliko sam cuo nisu se kvarili nista vise od prosjeka. Jasno je ko dan da Trinitron like tipovi cijevi pucaju iskljucivo na boju; nema puno smisla traziti shadow mask monitore i inzistirati na savrsenoj geometriji i fokusu. Moji monitori su bili kalibrirani i nikada nisam imao vecih zamjerki na njih, osim mozda sugavog OSD-a...
Citiraj:
Stoga je taj model najgora moguća kupnja kada se kupuje novi. Vjerujem da ga nikada ne bi kupio za sebe, ali za 700 kn...
|
S obzirom da je taj monitor bio medju prvih 5 koji su se mogli nabaviti u Hrvatskoj onomad, ne vidim zasto, osim zbog osobnih preferiranja (eto, ni ja nevolim Trinotron like cijevi posebno, no da mi netko ponudi dva ovakva monitora za 700kn...).
Citiraj:
A Bubba odlazi sa ovog foruma. Dobrovoljno ili prisilno. Ili ja odlazim.
/...
Ima još foruma gdje jedan i drugi možemo obitavati, samo da to ne bude isti.
|
Hoces se jos i rasplakati? Daj se zbroji i pocni razlucivati RL od online piskaranja.
Citiraj:
Odgovor: Ne gutam tripove već pijem pivu. Javno spominjanje nečijeg imena (bez obzira što ga znaš) nije pristojno i kosi se s osnovnim pravilima ponašanja na internetu. Ponajprije što ti to nisam dozvolio.
|
U pravilima vaseg (tvojeg?) foruma to nigdje ne pise. Netiquette se jasno izjasnjava po tome pitanju. Volim ljude (opcenito) zvati njihovim imenom. Ako ti to smeta, tebe cu, Race, sada iskljucivo oslovljavati nicknameom. Deal?